Ciechocinek Julianówka

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 2

Ciechocinek Julianówka

Post autor: Fionka »

No i jestem w Julianówce. :shock: Początki to jedna wielka masakra .Przyjazd o godz.9 rano , tłumy ludzi , zamieszanie , nerwowa atmosfera , awaria komputerów, przepychanki .Oczywiście panie recepcjonistki ze sztucznym uśmiechem na ustach próbowały załagodzić sytuacje .Pokoje 2 dla małżeństw lub małżeństw o innych nazwiskach :lol: O godz 14 przydział trójka oczywiście z zapewnienie że nikt nie dojedzie .Godz 15 w przydzielonym pokoju już ktoś jest a nasze walizki jeszcze w samochodzie.Już po wizycie u przemiłej pani doktor która potwierdza potrzebę dwójki.Nadal nie odpuszczamy , propozycja recepcji aby się rozpakować a jutro coś wymyślą :shock: :shock: :shock: Nadal prosimy o 2 - odzew brak .Udaje nam się audiencja i okazuje się że jest pokój i to całkiem fajny- dwójeczka jak się patrzy .Godzina 17 wchodzimy do naszego pokoju. :D :D :D Ogólnie Julianówka to nie zbyt duże sanatorium , czysto , smacznie , uśmiech wokół,zabiegi na miejscu, basen fajny ciepła woda, pokoje małe ale schludne z minimum standardu sanatoryjnego.Reszta potem biegnę na zabieg :)
Awatar użytkownika
Anna-K
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 01 lip 2014 19:20
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 9

Re: Ciechocinek Julianówka

Post autor: Anna-K »

Elu bardzo się cieszę,że udało Wam się zdobyć tą upragnioną dwójkę.
Życzę Wam miłego pobytu,trafionych zabiegów,przyjemnej atmosfery i fajnych ludzi wokół siebie.
Pozdrowienia dla Janeczki,no i oczywiście dla Ciebie też :D
Awatar użytkownika
Wienia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 01 lis 2015 16:00
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 1 raz

Post autor: Wienia »

Elu fajnie ,że udało się Wam dopiąć swojego i macie upragnioną dwójkę :D
Czasem trzeba być konsekwentnym i nie poddawać się walczyć do końca i wszystko się znajdzie. :roll:
Dobrego pobytu, udanych zabiegów tych dla ciała i dla duszy, dobrej zabawy :D .Pozdrawiam.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Dobrego kurowania Elu :)
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Chwila wolnego czasu więc ciąg dalszy opowieści o Julianówce :D Tak jak wspomniałam obiekt na 140 osób z dawnych czasów , może to komuś przeszkadzać ale nam wcale .Czysto, miło , jedzenie smaczne w sporych ilościach z dokładkami na życzenie .Np. śniadanie - zupka , rzodkieweczka , twarożek , 6 plasterków wędlinki,masełko 2 listki sałaty, dżemik , kawka , herbatka, bułeczki z ziarnem i dwa rodzaje chlebka.Obiadek też pyszotka a na dodatek zawsze surówka i gotowane warzywka, na kolacje wędlinka , żółty serek, sałatka warzywna , na dodatek miodek i dżemik.Zabiegi na miejscu, może i wanny nie okładane marmurem ale za to zabiegi wykonywane solidnie i z sercem a na dodatek można bez problemu uzgodnić z lekarzem jakie ma się oczekiwania.Ja stawiałam na basen , perełkę, solankę, masaż i dostałam to co chciałam .W ośrodku kawiarnia Urocza - fajna muza wieczorki od 19 -22 w soboty od 19 - 23.Sprawdzone polecam i zaraz tam zmierzam , choć to już drugie dzisiaj balety bo za nami ognisko integracyjne z tańcami :D Ogólnie większość to jedna wielka paka , mimo różnic wiekowych.Na dzisiaj koniec bo parkietoterapia czeka :D
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 255 razy
Podziękowano: 137 razy

Post autor: GIENIA »

:serce: się raduje , gdy czyta się takie opinie :D

Najlepsiejszego Elu Tobie i Twojej koleżance :D
Awatar użytkownika
Chmurka07
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 sty 2015 21:43
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: Chmurka07 »

Jednak ludzie potrafią też być zadiwoleni. :D. Miłego pobytu Elu.
Awatar użytkownika
maria123
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 04 lis 2013 21:03
Oddział NFZ: Lubelski

Post autor: maria123 »

Miłego pobytu, trafnych zabiegów :serce:
zebra
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 lis 2014 17:10
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: zebra »

Witam. Pomimo pobytu w innych sanatoriach, często bywaliśmy w Uroczej. Muzyka ,atmosfera i obsługa super. Pozdrawiam. :serce: :kwiat:
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Zebra ma rację w Uroczej fajnie grają a na dodatek to wcale nie kawiarnia z epoki wczesny Gierek , może otoczenie to nie hotel klasy lux ale liczy się atmosfera a nie gwiazdki .To jest moje odczucie.Zmykam może dadzą się odegrać :lol:
ODPOWIEDZ