Kudowa-Zdrój ,,Bristol'' 6-27.04.2017
-
leszek1958
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 25 cze 2009 00:24
Kudowa-Zdrój ,,Bristol'' 6-27.04.2017
Powód: uściślono tytuł
- malwa

- Na forum od: 13 paź 2009 02:05
- Oddział NFZ: Lubuski
- Staż sanatoryjny: 3
Re: Kudowa Zdrój,,Bristol''
Budynek może stylowo nie najładniejszy, ale za to świeżo wyremontowany, pokoje 1-2 osobowe z balkonem, oczywiście łazienka, telewizor też jest.
Zaplecze zabiegowe na miejscu tylko basen osobno, ale bardzo bliziutko.
Kuchnia-posiłki gotowane w miejscu, smaczne;)
Jest gdzie spacerować, można też wypożyczyć rower i pojechać np. do Czech, bliziutko
Jeżeli mogę coś doradzić, to proszę zadzwonić wcześniej i zarezerwować sobie pokój z widokiem na miasto ponieważ są pokoje bez widoku...z drugiej strony budynku, zacienione.
Jeżeli są jeszcze jakieś pytania, to chętnie odpowiem
-
Grazyna68
- Kuracjusz

- Na forum od: 28 sty 2017 14:14
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 3
Re: Kudowa-Zdrój ,,Bristol'' 6-27.04.2017
-
leszek1958

- Na forum od: 25 cze 2009 00:24
Re: Kudowa Zdrój,,Bristol''
Ok.ja też dołączyłam się do tej odpowiedzi,bo do Bristolu jadę 21 lutego i każdą opinię o sanatorium czytam z wielką ciekawością.Cieszę się,że jest tam ok...malwa pisze:WitamKudowa to moje ulubione miejsce, a Bristol zapewnia wszelkie zapotrzebowania kuracjusza.
Budynek może stylowo nie najładniejszy, ale za to świeżo wyremontowany, pokoje 1-2 osobowe z balkonem, oczywiście łazienka, telewizor też jest.
Zaplecze zabiegowe na miejscu tylko basen osobno, ale bardzo bliziutko.
Kuchnia-posiłki gotowane w miejscu, smaczne;)
Jest gdzie spacerować, można też wypożyczyć rower i pojechać np. do Czech, bliziutko
Jeżeli mogę coś doradzić, to proszę zadzwonić wcześniej i zarezerwować sobie pokój z widokiem na miasto ponieważ są pokoje bez widoku...z drugiej strony budynku, zacienione.
Jeżeli są jeszcze jakieś pytania, to chętnie odpowiemPozdrawiam.
-
Kasienka45
- Na forum od: 08 lut 2017 19:44
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 2
-
Kasienka45
- Na forum od: 08 lut 2017 19:44
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 2
Proszę napisać coś więcej na temat tego sanatorium. Jadę z NFZ.Grazyna68 pisze:Witam właśnie wróciłam z rehabilitacji ogólnoustrojowe w Bristolu Nie wiem z jakiego pobytu będziesz korzystał .Czy NFZ ro czy prywatnie .Są zasadnicze różnice w ordynowaniu zabiegów .Cudowna baza zabiegowa jak te dobre zabiegi sam sobie wykupisz .Poza tym zastrzeżeń brak