Kudowa-Zdrój ,,Bristol'' 6-27.04.2017

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
leszek1958
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 25 cze 2009 00:24

Kudowa-Zdrój ,,Bristol'' 6-27.04.2017

Post autor: leszek1958 »

Witam,proszę o najnowsze informacje z sanatorium,,Bristol''.Będę tam od 6 -27 kwietnia,co warto zobaczyć w Kudowie,co zwiedzić,czy w kwietniu są jakieś koncerty,może z forumowiczów ktoś jedzie w tym terminie.Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 31 sty 2017 20:15 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: uściślono tytuł
Awatar użytkownika
malwa
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 13 paź 2009 02:05
Oddział NFZ: Lubuski
Staż sanatoryjny: 3

Re: Kudowa Zdrój,,Bristol''

Post autor: malwa »

Witam :) Kudowa to moje ulubione miejsce, a Bristol zapewnia wszelkie zapotrzebowania kuracjusza.
Budynek może stylowo nie najładniejszy, ale za to świeżo wyremontowany, pokoje 1-2 osobowe z balkonem, oczywiście łazienka, telewizor też jest.
Zaplecze zabiegowe na miejscu tylko basen osobno, ale bardzo bliziutko.
Kuchnia-posiłki gotowane w miejscu, smaczne;)
Jest gdzie spacerować, można też wypożyczyć rower i pojechać np. do Czech, bliziutko ;)
Jeżeli mogę coś doradzić, to proszę zadzwonić wcześniej i zarezerwować sobie pokój z widokiem na miasto ponieważ są pokoje bez widoku...z drugiej strony budynku, zacienione.
Jeżeli są jeszcze jakieś pytania, to chętnie odpowiem :) Pozdrawiam.
Grazyna68
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 28 sty 2017 14:14
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 3

Re: Kudowa-Zdrój ,,Bristol'' 6-27.04.2017

Post autor: Grazyna68 »

Witam właśnie wróciłam z rehabilitacji ogólnoustrojowe w Bristolu Nie wiem z jakiego pobytu będziesz korzystał .Czy NFZ ro czy prywatnie .Są zasadnicze różnice w ordynowaniu zabiegów .Cudowna baza zabiegowa jak te dobre zabiegi sam sobie wykupisz .Poza tym zastrzeżeń brak :)
leszek1958
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 25 cze 2009 00:24

Post autor: leszek1958 »

Witam,ja jadę na rehabilitację ogólnoustrojową,jeśli możesz napisz coś więcej--jak przebiega przyjęcie na oddział,o której godzinie najlepiej przyjechać,jakie są pokoje,na jakie zabiegi można liczyć itp.Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
graszka
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 17 kwie 2012 11:23

Post autor: graszka »

Witaj : ) na Oddziale rehabilitacji są pokoje 2 osobowe, Co do przyjazdu to myślę że po godzinie 14 tak jak wskazuje Sanatorium Ja byłam w Bristolu o 16 i było ok, Zabiegów będziesz miał sporo około 90, Podstawą jest sala gimnastyczna i siłownia czyli bezpośrednia praca z rehabilitantami. Dochodzą dodatkowe zabiegi wg ordynacji lekarza prowadzącego. Będziesz na pewno zadowolony z pobytu. Na Oddziale są większe rygory niż dla NFZ i komercyjnych, ale jak sobie czas zorganizujesz to będzie dobrze.Byłam na rehabilitacji w 2016 roku i chętnie skorzystałabym z takiego pobytu jeszcze raz. Życzę Ci miłego pobytu ,a przede wszystkim fajnego towarzystwa z którym przyjdzie spędzać Ci czas. Pozdrawiam Grażyna
Basik25
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 10 sty 2017 23:31
Oddział NFZ: Opolski

Re: Kudowa Zdrój,,Bristol''

Post autor: Basik25 »

malwa pisze:Witam :) Kudowa to moje ulubione miejsce, a Bristol zapewnia wszelkie zapotrzebowania kuracjusza.
Budynek może stylowo nie najładniejszy, ale za to świeżo wyremontowany, pokoje 1-2 osobowe z balkonem, oczywiście łazienka, telewizor też jest.
Zaplecze zabiegowe na miejscu tylko basen osobno, ale bardzo bliziutko.
Kuchnia-posiłki gotowane w miejscu, smaczne;)
Jest gdzie spacerować, można też wypożyczyć rower i pojechać np. do Czech, bliziutko ;)
Jeżeli mogę coś doradzić, to proszę zadzwonić wcześniej i zarezerwować sobie pokój z widokiem na miasto ponieważ są pokoje bez widoku...z drugiej strony budynku, zacienione.
Jeżeli są jeszcze jakieś pytania, to chętnie odpowiem :) Pozdrawiam.
Ok.ja też dołączyłam się do tej odpowiedzi,bo do Bristolu jadę 21 lutego i każdą opinię o sanatorium czytam z wielką ciekawością.Cieszę się,że jest tam ok... :) :kwiat:
Kasienka45
Na forum od: 08 lut 2017 19:44
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Kasienka45 »

Witam. Ja jadę do "Bristolu" 30 marca z Łodzi. Będę tam do 20 kwietnia. Może ktoś z Państwa również jedzie w tym terminie z Łodzi, było by raźniej razem. Dodam, że mogę jechać samochodem.
Ostatnio zmieniony 08 lut 2017 20:00 przez Kasienka45, łącznie zmieniany 1 raz.
Kasienka45
Na forum od: 08 lut 2017 19:44
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Kasienka45 »

Grazyna68 pisze:Witam właśnie wróciłam z rehabilitacji ogólnoustrojowe w Bristolu Nie wiem z jakiego pobytu będziesz korzystał .Czy NFZ ro czy prywatnie .Są zasadnicze różnice w ordynowaniu zabiegów .Cudowna baza zabiegowa jak te dobre zabiegi sam sobie wykupisz .Poza tym zastrzeżeń brak :)
Proszę napisać coś więcej na temat tego sanatorium. Jadę z NFZ.
ODPOWIEDZ