Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Właśnie wróciłam z turnusu ZUS-owskiego. Jestem bardzo zadowolona. Szczególnie polecam masaże u p. Iriny, mega specjalistka, zawsze uśmiechnięta, miła, no i piękna jako kobieta. Gimnastyka prowadzona w rzetelny sposób, urozmaicona o sprzęty sportowe. Widać, że rehabilitantom się chce pomagać kuracjuszom. Na fizykoterapii panuje miła atmosfera, co przy ilości przewijających się ludzi jest trudne. Ale nade wszystko pragnę podziękować załodze kuchni. Tak smacznie dawno już nie jadłam na tak dużej stołówce. Korzystałam też z gimnastyki w basenie w pobliskim Continentalu i tu też miłe zaskoczenie, instruktorzy prowadzili wymagające ćwiczenia, mobilizujące ale w granicach możliwości. Ponadto można skorzystać w Continantalu
z kompleksu basenu i saun popołudniami - karnet na 10 wejść kosztuje tylko 130 zł.
W Leśniku jest dodatkowo mały pub, gdzie można napić się kawki, pani serwuje też świeżo wyciskane soki. Dwa razy w tygodniu jest dancing albo dyskoteka więc jest gdzie się zabawić.Wszystkim wyjeżdżającym do Leśnika polecam to sanatorium.