Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
To moje drugie podejście do realizacji skierowania, które mam od maja... czekałem od lutego 2015.
Pierwszy termin był cudowny... 15.08 do 7.09 ale z żalem musiałem zrezygnować...
NFZ wyznaczył nowy termin i myślę, że nie najgorszy. Złota polska jesień w Kudowie...
Zobaczymy...
Też tak myślę i oczekuję od aury, że nie sprawi zawodu...
Poprzedni mój pobyt w Kudowie przypadł na marzec, porę wiosenną i faktycznie taka była...
Wprawdzie o poziomki było trudno ale udawało się koleżanki częstować truskawkami...
Betina71 pisze:Skoro to taka tajemnica na tym etapie to poproszę info na pw bo ciekawa jestem ha ha
Benito, trochę to intrygujące...
Możesz wyjawić powód ciekawości...
Poprzedni pobyt w Kudowie też wspominam w aspekcie inwigilacji permanentnej...
Wprawdzie niczego się nie obawiam i nie boję (poza whisky z kolą )... ale może napiszesz co zamierzasz zrobić z otrzymaną informacją... czy tylko ciekawa jesteś