KRYSTYNA w Busko -Zdrój

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
danuta13465
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 06 kwie 2016 10:34
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 3

KRYSTYNA w Busko -Zdrój

Post autor: danuta13465 »

Proszę bardzo o opinie tym sanatorium od kuracjuszy którzy byli w tym sanatorium w ostatnim czasie , podzielcie się proszę wrażeniami z pobytu tam .
Awatar użytkownika
Dzia_dek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 cze 2013 07:55
Podziękował: 52 razy
Podziękowano: 91 razy

Re: KRYSTYNA w Busko -Zdrój

Post autor: Dzia_dek »

Danusiu pod linkiem poniżej opinia ze stycznia br. ...
http://forum.nasze-sanatorium.pl/viewto ... 3j#p454512
... ta poniżej z marca tego roku,
http://forum.nasze-sanatorium.pl/viewto ... 3j#p476836
... a już tutaj masz wszystko co na tym Forum jest napisane na temat "Krystyny" w Busku Zdroju.
http://forum.nasze-sanatorium.pl/search ... mit=Szukaj
Miłej lektury.
danuta13465
Kuracjusz
Kuracjusz

Dziękuję Zbyszku za podane linki ale może ktoś był w tym roku w Krystynie .Dwa lata temu była tam moja znajoma i bardzo negatywnie wyrażała się o tym sanatorium i o warunkach jakie tam miała a konkretnie na reumatologii , bo na innych oddziałach mówiła ze jest super , wspominała także ze był tam remont więc mam nadzieję że warunki tam sie poprawiły i że przynajmniej są w pokojach łazienki bo znajoma nie miała a do tego jeszcze była tylko jedna na korytarzu .A Ty Zbyszku może byłeś tam osobiscie . Ale i tak dzięki za pomoc :) .Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Dzia_dek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Danusiu dwa pierwsze linki są właśnie ze stycznia i marca tego roku. Alek wyjechał z "Krystyny"
10 marca więc raczej trudno o "świeższą" opinię o tym sanatorium. Nie możesz jeszcze pisać PW
(prywatne wiadomości) do innych forumowiczów, ale możesz do Alka wysłać e mail i popytać o
interesujące Cię kwestie. Znajdujesz którykolwiek jego post, klikasz ikonkę koperty i możesz pisać.
[ obrazek zewnętrzny ]
Myślę, że Alek bez problemu odpowie na Twoje pytania. Jeśli chodzi o mnie to nie byłem tam osobiście,
ale byłem w Busku. Zauważyłem tylko, że to sanatorium ma dwie części starą i nową i dobre położenie.
Awatar użytkownika
Alek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 19 lip 2014 09:30
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 10

Post autor: Alek »

Witam :)

Zbyszek,zauważyłem,że Danusia :kwiat: może już pisać PW i meile lecz jak na razie chyba nie korzysta z nich ;)
Póki co dzięki za podanie mojego linka odnośnie opini i autoreklamy mojej osoby :)

Pozdrawiam

Alek
Awatar użytkownika
Dzia_dek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Witaj Alku.
Twoja opinia jest na forum najnowsza, a podejrzewam, że Danusia i tak będzie miała
sporo pytań. Tak jest zawsze, jak jedziemy pierwszy raz w jakieś nieznane miejsce.
Pocztę może wysyłać, ale PW jeszcze chyba nie. Dopiero po napisaniu kilku postów.
Te ikonki u niej to są dla nas, innych forumowiczów, jeśli chcielibyśmy jej coś przesłać.
Z resztą to nie jest istotne. Najważniejsze żeby mogła z Tobą nawiązać jakiś kontakt
i rozwiać swoje wątpliwości, bądź zaspokoić własną ciekawość. Pozdrawiam.
danuta13465
Kuracjusz
Kuracjusz

Masz rację Zbyszku nie wyświetlają mi się te ikonki o których piszesz , pewnie jeszcze jestem żółtodziobem :D na forum i dlatego ale postaram się tu zaglądać częściej i być bardziej aktywną .Dziękuję Tobie bardzo Zbyszku za pomoc i namiary na Alka postaram się go zmusić :lol: do zwierzeń i bardziej szczegółowych informacji na temat Krystyny , chociaż i tak dużo napisał na forum ale jeszcze parę pytań mam do niego . Dziękuję i pozdrawiam
danuta13465
Kuracjusz
Kuracjusz

Witaj Alku , mam zamiar troszkę Ciebie pomęczyć i prosić o kilka porad i wskazówek , czytałam Twoje wpisy na temat "Krystyny" były dosyć wyczerpujące ale obawiam sie strasznie tych pokoju bez łazienki ,bo piszesz że jednak są takie pokoje a może udzielisz mi jakiś wskazówek dotyczących przydziału i jakiś rad ;) . Alku czy mogę liczyć na twoją pomoc ?
danuta13465
Kuracjusz
Kuracjusz

Zbyszku już wyświetliły mi się ikonki" hura " :D i otrzymałam zielony listek :D
Awatar użytkownika
Alek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 19 lip 2014 09:30
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 10

Post autor: Alek »

Witam Danusia :kwiat:

Na forum i ogólnie :) Jeśli chodzi o moją pomoc jeżeli będę mógł i zależy jaka to możesz na nią liczyć ;)
Wszystko zależy o co zapytasz,nie jestem alfą i omegą zaznaczam lecz zwykłym śmiertelnikiem,który czasami jeździ po sanatoriach.
Nie zawsze jestem tutaj na forum z przyczyn niezależnych ode Mnie jak napiszesz to odpisze czy to będzie to tutaj czy na inną wiadomość.
Wspomniałaś o łazienkach w pokojach owszem w niektórych ich nie ma i trzeba korzystać z tych co są na zewnątrz korytarza,Ja osobiście miałem w pokoju łazienkę w pokojach obok,które były obok mojego remontowano je i przystosowano do nich łazienki,ale to było w części kardiologicznej. Nawet nie wiem w jakiej będziesz Danusia :kwiat: części uzdrowiska ponieważ nie zauważyłem czy napisałaś to czy nie ;) Rady można udzielić,a przydział nie Ja decyduje o nim tylko Twój NFZ lub ZUS,byłem z NFZ-etu.
ODPOWIEDZ