Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Zakładam ten temat z nadzieją , że użytkownicy forum mają wiedzę i doświadczenia ze swoich pobytów w ośrodkach .
Zależy mi na informacjach o warunkach pobytu , bazie zabiegowej , możliwości korzystania z basenu .....itp.
Chodzi o turnusy z dofinansowaniem z PFRON .
Szczerze polecam turnus rehabilitacyjny w Kołobrzegu w Niwie. Byłam tam na początku września w ubiegłym roku. Pokój 2-osobowy na trzecim pietrze z widokiem na park i kładkę nad torami.Pokój ładny, spora szafa na ubranie, łazienka z kabina.. Dobra baza zabiegowa z basenem. Miałam hydromasaż, laser, okłady fango, gimnastykę w basenie. masaż kręgosłupa wykupiłam, bo nie jest w pakiecie zabiegów - podobnie jak kriokomora /która była akurat nieczynna/. Przy recepcji bezpłatny internet. Posiłki w formie bufetu szwedzkiego /śniadania i kolacje - bardzo obfite/, obiad serwowany - lepiej nie brać diety. Również w Kołobrzegu byłam na turnusie rehabilitacyjnym w Amber. Ośrodek dobry - wyżywienie i warunki lokalowe, jak dla mnie super, baza zabiegowa skromniejsza - brak basenu- masaż tez za oplata. Ale jesienny turnus w Amber sporo tańszy.
Do Kołobrzegu należy dodać Verano - też wszystko ok. Baza zabiegowa, posiłki , zakwaterowanie i fajne balety na miejscu. Trudno się do czegoś przyczepić.
ja dodam jeszcze Magnolię w Kolobrzegu jest to wprawdzie po drugiej stronie aczkolwiek nie jest daleko do promenady byłam tam z mężem prywatnie ale bardzo dużo osób było z PEFRONU baza zabiegowa super, basen jacuzzi, lekarze, pielęgniarki, pokoje duże, czyste i standard taki jak należy , posiłki w formie bufetu super.
Świetny wybór.Byłam tam kilkakrotnie.Wiele osób wraca tam z powrotem.To co jest opisane na stronie nie odbiega od rzeczywistości.Miłego i udanego pobytu