Kudowa Zdrój- Koga

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Moniaa28
Na forum od: 25 lip 2011 23:46

Kudowa Zdrój- Koga

Post autor: Moniaa28 »

szukam opinii na temat tego sanatorium ponieważ wybieram sie do niego we wrzesniu...licze na jakies wskazówki;)warto?prosze o kontakt!!!
JOLA1
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 17 gru 2010 18:48

Re: Kudowa Zdrój- Koga

Post autor: JOLA1 »

Byłam w styczniu tego roku w senatorium ,,Koga" Budynek stary,najgorszy w Kudowej.Część pokoi po remoncie,taki właśnie miałam.Reszta stara z wysłużonymi meblami.Całość sprawia nie najlepsze wrażenie.Wyżywienie bardzo marne,porcję bardzo małe i monotonne dania.Ja akurat miałam dietę i jedno co zapamiętałam to powtarzające się klopsy z bardzo małą ilością ziemniaków i minimalną surówek.Na zabiegi trzeba Wszędzie dochodzić.Koniecznie proś o basen, który mieści się w aqwa parku nie daleko od ,,Kogi" Sama Kudowa jest bardzo urokliwa jest gdzie spacerować.A dla chętnych innych rozrywek też ich nie brakuje.Życzę ci milego pobytu, jak masz jakieś dodatkowe pytania chętnie odpowiem.
ODPOWIEDZ