Nałęczów 11.02-10.03.2016 z ok. Poznania

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Richard
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 18 sty 2016 16:03
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Nałęczów 11.02-10.03.2016 z ok. Poznania

Post autor: Richard »

Witam serdecznie. Wybieram się z okolic Poznania do Nałęczowa w terminie 11.02.16 - 10.03.16. Jestem na etapie planowania dojazdu, jeżeli warunki pogodowe będą dobre planuję jechać swoim autem i szukam chętnych osób do wspólnej podróży. Ewentualnie mogę również z kimś się zabrać i partycypować w kosztach podróży. Proszę o kontakt mailowy zainteresowane osoby. Mój [email]. Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 07 maja 2018 21:35 przez administrator, łącznie zmieniany 2 razy.
Powód: usunięto email
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51

Re: Nałęczów

Post autor: Selene »

Richard serdecznie witamy na forum :)

Do Twojego wyjazdu jest jeszcze trochę czasu zatem cierpliwości i być może ktoś się pojawi. :D
Richard jak długo czekałeś na przydział :?:

Pozdrawiam
Selene :)
Richard
Kuracjusz
Kuracjusz

Re: Nałęczów

jest prawie 4 tygodnie ale czas nieubłaganie biegnie, a czekałem od lipca 2014, przedtem na przełomie marca i kwietnia 2014 byłem w Dąbkach
Richard
Kuracjusz
Kuracjusz

Re: Nałęczów 11.02-10.03.2016 z ok. Poznania

no i Nałęczów za mną, 28 dni - uzdrowiskowa rehabilitacja w sanatorium uzdrowiskowym, teraz zaś po pobycie w szpitalu czekam na uzdrowiskowe leczenie szpitalne i choć nie mam jeszcze wyznaczonego terminu jak i miejsca to trochę ciekawi mnie w czym tkwi różnica z tym leczeniem szpitalnym od uzdrowiskowego leczenia sanatoryjnego. Czy ktoś może podpowiedzieć ?
Awatar użytkownika
grazynamackowiak
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum