Iwonicz Sanvit

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
sewa
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 22 lip 2011 19:38

Iwonicz Sanvit

Post autor: sewa »

Jadę autkiem z Poznania do Iwonicza 12,09,2011 może ktoś też potrzebuje transportu?-byłoby raźniej.
jaga68
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 17 cze 2011 11:35

Re: Iwonicz Sanvit

Post autor: jaga68 »

Będę w Sanvicie od 21 sierpnia do 11 września .Czy wiesz coś na temat tego sanatorium ?Jadę tam pierwszy raz .Ciekawa jestem co tam mogę zastać .Nikt z kuracjuszy jakoś nic nie pisze na ten temat. Pozdrawiam.
sewa
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Słyszałam od znajomych którzy jeżdżą do Iwonicza, że jedno z lepszych sanatoriów w Polsce.Pokoje jedno i dwu osobowe studia czyli jedna łazienka na taki segment [można rezerwować koszt rezerwacji 30 zł]Z górnych pięter przepiękny widok.Jest kawiarenka internetowa ale nie ma wi-fi.Pozdrawiam i miłego wypoczynku.
jaga68
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 17 cze 2011 11:35

Post autor: jaga68 »

Dziękuję za informację ,to jeszcze tylko spotkanie miłego towarzystwa i wyjazd miejmy nadzieję będzie udany.Zabiegi też coś pewnie pomogą .
amoress17
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 23 cze 2011 10:24

Post autor: amoress17 »

fajnie trafiłas ,Sanvit to jedno z lepszych sanatorii w Iwoniczu,,rezerwuj pokoik na ostatnim pietrze,,przepiekne widoczki ,,ja jade takze ale do Rymanowa to rzut beretem od Iwonicza,,od 16 sierpnia,,i napewno do Iwonicza bede zagladał bo tam jest fajowy klimat,,pozdrawiam i do zobaczenia he,,
amoress17
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

amoress17 pisze:fajnie trafiłas ,Sanvit to jedno z lepszych sanatorii w Iwoniczu,,rezerwuj pokoik na ostatnim pietrze,,przepiekne widoczki ,,ja jade takze ale do Rymanowa to rzut beretem od Iwonicza,,od 16 sierpnia,,i napewno do Iwonicza bede zagladał bo tam jest fajowy klimat,,pozdrawiam i do zobaczenia he,,
jak chcesz wiecej info na temat Sanvitu itd,,to na GG 33959960
sewa
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Czy naprawdę nikt nie jedzie w tym terminie do Sanvitu [12,09-03,10].Fajnie by było kogoś spotkać. ;) .Jadę z Poznania przez Łódź Kraków albo Kielce.Mogę podwieźć.
amoress17
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

sewa daj znac zycia 66314135
sewa
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Do amoress17.Z tego co piszesz to jedziesz do Rymanowa ale w innym terminie,-no chyba że będziesz tam jeszcze po 12,09?
sewa
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

uuuu chyba będę musiała jechać sama.Zanudzę się na śmierć :( :? .
ODPOWIEDZ