Aleksandrów Kujawski, ktoś był?

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
marlenik
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 17 maja 2011 13:06

Aleksandrów Kujawski, ktoś był?

Post autor: marlenik »

Witam , mam pytanko - czy może ktoś był w Kolejowym Szpitalu Uzdrowiskowym Narutowicza 12 Aleksandrów Kujawski? Pytam ponieważ turnus mam od 1.07.2011r, ale mało wiadomości jest w necie stąd moje pytanko. Z góry dziękuję :)
Justyna99
Na forum od: 15 cze 2011 09:00

Re: Aleksandrów Kujawski, ktoś był?

Post autor: Justyna99 »

Witam,
Jadę pierwszy raz do sanatorium,do Szpital Kolejowy w Aleksandrowie Kujawskim w terminie 16.09.2011. proszę o jakieś wiadomości na temat sanatorium, co ze sobą wziąść i ogólne informacje.
cholracjusz3
Na forum od: 17 cze 2011 18:44

Re: Aleksandrów Kujawski, ktoś był?

Post autor: cholracjusz3 »

witam,,wiesz byłem już tam w zimie teraz znowu dostałem wyjazd w to samo miejsce,od 26.07, więc sie pewnie miniemy...jeśli chodzi o zabiegi to ok, basen typowo do ćwiczeń-malutki,,przyjazna atmosfera babeczki z zabiegów ogarnięte,,tylko masażysta to jakiś jełop i może zrobić więcej krzywdy niż pomóc ...pokoje skromne ale nie obleśne łazienka oddzielnie,,pokoje 1 i 2 osobowe i chyba 3.za telewizor opłata 36 zł..są też duże tarasy po całości szpitala na terenie jakaś tam fontanna ławeczki itd, miejsce na grilla, las i to koniec atrakcji...nudno troche.. dancingi codziennie z tego co pamiętam bo rzadko bywałem,,a i największy minus to jedzenie nie ma tragedii ale zupy sama woda...ogólnie pozytywnie choć może mój opis na to nie wskazuje,,obsługa robi atmosfere i to największy plus
ODPOWIEDZ