CIECHOCINEK SZPITAL UZDROWISKOWY NR 1 OD 14 LISTOPADA

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
myszek
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 15 wrz 2012 14:23

CIECHOCINEK SZPITAL UZDROWISKOWY NR 1 OD 14 LISTOPADA

Post autor: myszek »

WITAM,
DOSTAŁEM SKIEROWANIE DO SZPITALA UZDROWISKOWEGO NR 1 W CIECHOCINKU OD 15 LISTOPADA.
BEDĘ WDZIECZNY ZA INFORMACJĘ O TYM SZPITALU. JAK KTOŚ BYŁBY CHĘTNY TO MOGĘ ZABRAĆ BEZ ZOBOWIĄZAŃ
Z WARSZAWY, WYJAZD ALBO 14.11.2014 PO POŁUDNIU LUB RANO 15.
POZDRAWIAM ZNAJOMYCH Z BRYZY I ARKI.
MYSZEK
zbl63
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 30 sty 2013 18:38
Oddział NFZ: Lubelski
Podziękowano: 1 raz

Sanatorium Sanvit CIechocinek

Post autor: zbl63 »

Myszek szkoda że nie jedziesz z Lublina Jadę z Lublina do Ciechocinka 14 listopada do sanatorium sanvit. Pozdrawiam. Zyczę miłego podytu
krzycholu
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 25 wrz 2014 16:19
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 4

Re: CIECHOCINEK SZPITAL UZDROWISKOWY NR 1 OD 14 LISTOPADA

Post autor: krzycholu »

Przebywalem tam na turnusie z ZUS w kwietniu br , nowa czesc za doplata jest ok , stara troche slabo sie prezentuje.
Zabiegi na miejscu Ok , jedzenie slabe, dziwne pomysly maja kucharki np.zupa kwas z kapusty.... :D
Polozenie super , wszedzie blisko, w zasiegu kilkuset metrow kilka dancingow- Wagon, Targon czy Teatralna.
Pani ordynator hm.... zobaczycie na miejscu , ma swoje humory...
Dyscyplina? Raczej luz, po 22-tej mus wrocic do budynku, do pokoju niekoniecznie ....
Grunt to zgrana paczka....
pozdro
myszek
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 15 wrz 2012 14:23

Re: CIECHOCINEK SZPITAL UZDROWISKOWY NR 1 OD 14 LISTOPADA

Post autor: myszek »

DZIEKI ZA INFORMACJĘ, BARDZO MI POMOGŁEŚ,MAM JESZCZE PYTANKO-CZY MOŻNA Z BASENU KORZYSTAĆ PO ZABIEGACH.
CO DO TRANSPORTU Z LUBLINA TO MOŻEMY UMÓWIĆ SIĘ NA STACJI WARSZAWA CENTRALNA I CIEBIE ODBIORĘ, JADĘ SAM I JAK CO, TO DOST5OSUJE NSIĘ DO ROZKŁADU JAZDY POCIAGU.