Spotkania w Świnoujściu
-
berbla65
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 22 mar 2019 12:28
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 6 razy
- Podziękowano: 2 razy
Re: Spotkania w Świnoujściu
-
zbigniew165
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 03 maja 2016 22:43
- Oddział NFZ: Łódzki
- Podziękował: 74 razy
- Podziękowano: 97 razy
Wczoraj zrobiłem 8,5 km, tylko po plaży i promenadzie.
-
zbigniew165
- Przyjaciel forum

-
zbigniew165
- Przyjaciel forum

Można kupić na wynos całe zestawy obiadowe, a także smażoną i wędzoną rybę, a nawet zjeść przy stoliku przed restauracją.
Dla lubiących spokój jest fantastycznie, słońce grzeje , nie ma wiatru, morze gładkie jak tafla jeziora, jednym słowem jest fantastycznie i polecam każdemu wyjazd nad morze jak najszybciej, bo nie wiadomo, jak będzie dalej z obostrzeniami.
Mnie ten wyjazd był potrzebny do psychicznego odpoczynku po tym siedzeniu w domu.
-
berbla65
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 22 mar 2019 12:28
- Oddział NFZ: Śląski
- Podziękował: 6 razy
- Podziękowano: 2 razy
Zbyszku - czyli wszystko do psychicznego odpoczynku masz i korzystaj z tego na MAXAzbigniew165 pisze: 22 lut 2021 12:58 Dzisiaj w Świnoujściu cisza i spokój, bo wyjechali turyści weekendowi i jest bardzo mało ludzi nad morzem i na promenadzie.
Można kupić na wynos całe zestawy obiadowe, a także smażoną i wędzoną rybę, a nawet zjeść przy stoliku przed restauracją.
Dla lubiących spokój jest fantastycznie, słońce grzeje , nie ma wiatru, morze gładkie jak tafla jeziora, jednym słowem jest fantastycznie i polecam każdemu wyjazd nad morze jak najszybciej, bo nie wiadomo, jak będzie dalej z obostrzeniami.
Mnie ten wyjazd był potrzebny do psychicznego odpoczynku po tym siedzeniu w domu.![]()