Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
milusinska pisze:Aga C
Pełne uznanie dla Twojego ogrodu. Bardzo lubię ładnie urządzone ogródki, ja dopiero raczkuję. Mam małe co nie co, ale Wasze tutaj to wypasy.
Oj coś Ty.... Mój załozony był w 2010 roku, tez dopiero raczkuje w temacie tym bardziej ze jestem laikiem totalnym Pokaz koniecznie milusinska co tam u Ciebie rośnie
Nie wpadłam na to wcześniej, żeby utrwalać na fotkach. Ale postaram coś wygrzebać i wstawię.
...a ja fotografuję zmiany w ogrodzie ..bo ciągle coś się zmienia ...zazwyczaj jak rośliny są małe to sadzimy za gęsto i po paru latach trzeba wyrywać ..albo natura sama robi selekcję ...ja jeszcze uwielbiam pnącza szczególnie dzikie wino ....dopełnia każdy zakamarek mojego ogrodu ... a jak nie ma pomysłu co zrobić to skalniaczek .... [ obrazek zewnętrzny ]powstaje
Zgadza się. Też dość gęsto sadziłam małe iglaki a teraz zrobił się las. Musiałam zeszłego roku wszystko przycinać. A że żal mi było każdego krzaczka, to cięłam i z góry i z boków.
Milusińska u mnie każdego roku wszystko jest przycinane 2 razy z sosen robione są fajne drzewa ...mąż przycina w maju jak puszczają pędy i jest kilka gałęzi z paroma talerzami ....nigdy byś nie powiedziała że to sosna ..
eluunia pisze:Milusińska u mnie każdego roku wszystko jest przycinane 2 razy z sosen robione są fajne drzewa ...mąż przycina w maju jak puszczają pędy i jest kilka gałęzi z paroma talerzami ....nigdy byś nie powiedziała że to sosna ..