Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
To prawda, u mnie też niewiele się dzis zmniejszyło, tylko o 93.
A co do Iwonicza, to poczekalabym nawet ten miesiąc dłużej, byle tam pojechać.W tym uzdrowisku jeszcze nie byłam.
Wszystko przed nami.
Numerki słabo dzis schodza, ale jeszcze sie zmnejszają przed chwilą zajrzalam do przeglądarki i przez 5 minut ubyło 3 numerki.A myślalam, że pracują tylko do 15.00 Może ktos pracuje w godzinach nadliczowych
U mnie 96.CHanel, zarówno 96 jak i 102 to za mało by utrzymać dobre tempo.W tym układzie z 22-24 miesięyoczekiwania zrobi nam sie 30 Cóż, może jutro przyspieszy.