Witajcie "SKŁÓCONA PACZKO"
To co zrobił Hiopkryt

nie jest w/g mnie żadną tragedią. Może i nie powinien używać zdjęcia Ewasz ale myślę że zrobił to w dobrej wierze.
Oczywiście powinien przeprosić za to, to nic nie kosztuje i wyjść z twarzą. Przyznać się do winy i uderzyć się w pierś to nie oznaka słabości a świadczy tylko o tym jak WIELKI jest dany człowiek.
Weźmy sprawę inaczej, gdybym to ja zrobił to co Hipokryt zrobił, była by całkiem inna reakcja a dlaczego bo to HIPOKRYT i trzeba go napiętnować
Gdyby wykorzystał któreś z moich zdjęć zamieszczonych w forum to nie miałbym pretensji bo sam je podsuwam a najlepiej dopisać że kopiowanie jest zabronione i sprawa załatwiona.
Zwróćcie uwagę że nasz Hipokryt bardzo się angażuje i próbuje dodać kolorytu naszej stronce. Ludzie doceńcie to a nie tylko warczeć na siebie i siać nienawiść.
Widzę że pojawiły się nawet głosy że to koniec tematu, ciekawe komu na tym tak mocno zależy że aż tak za tym tęskni
Kogo ten temat w oczy pali że aż taką nienawiścią pała. Przecież nikt tu nikogo łańcuchem nie przywiązał i droga wolna
Pamiętacie jak ja, 2 lata temu narozrabiałem, było w to "zamieszanych" kilka osób w tym nasza przesympatyczna DANI888 I co? I nic, każdą z tych osób przeprosiłem z osobna na priv i zrobiłem to też publicznie żeby wszyscy wiedzieli że ten ysy1 nie jest tak do końca kryształowy ale potrafi zgiąć kark i czapka mi z głowy nie spadła.
Drogi HIPOKRYCIE

te ostatnie dwa zdania kieruję właśnie do Ciebie, przemyśl to proszę
Miłego wieczoru i przemyśleń życzę Wam moi kochani