Szalona Paczka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Mazrena
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 sty 2017 16:54
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 11 razy
Podziękowano: 6 razy

Re: Szalona Paczka

Post autor: Mazrena »

Witam 🙂
🍵🍵🍵🍵☕☕☕☕Zostawiam na dobry początek dnia.
Ja w pociągu do wnukow 🤩🚆akcja babcia - kierunek Śląsk.
Mało ciekawy temat ciągnie się ostatnio, a i nie widać odzewu winnego 🙄szkoda ze nie potrafi przeprosić 😒
Miłego dnia 🌞🙂
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 21

Tu Szalona Paczka

Post autor: Hipokryt »

... w związku z powyższym... Szalona Paczka już odlatuje na Śląsk w ten piękny słoneczny poranek :lol:
Obrazek
Miłego Dnia Kochani moi :serce: :D
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Post autor: Kleinehexe »

To naprawdę jest Szalona Paczka, z Turcji na Śląsk balonem!? :shock: Respect! :D
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 158 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Atina »

Dzień dobry
Czas na kawę ☕ a może 🍵 :)
Awatar użytkownika
grazynamackowiak
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 11 maja 2014 19:33
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 31 razy
Podziękowano: 31 razy

Post autor: grazynamackowiak »

Dzień dobry :kwiat:
Pochmurny , chłodny dzień ,może później ,wypogodzi się :roll:
Marzenka w drodze na dyżur do wnuków ,miło spędzony czas . :serce:
Wnusia ,córka skończyła kwarantannę ,pierwszy dzień do przedszkola :)
Dobra wiadomość ,powroty do normalności 8-)
Dani ,też trzymaj się w zdrowiu ,dałam odpowiedz na zapytanie jw :)
Oczekujemy na wyjazdy ,będzie lepsza pora roku :o
Zameldowanie w pracy ,pozdrawiam :kwiat:
Spokojnego ,pogodnego dnia :kwiat:
☕☕☕☕🍵🍵
Awatar użytkownika
ewana
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2020 07:23
Oddział NFZ: Świętokrzyski

Post autor: ewana »

Witam Zapewne za to co napiszę zostanę zlinczowana .Nie mam zamiaru bronić Hipokryta ,ale ten dzień był wyjątkowy 14 luty Walentynki-dzień miłości. Znając koloryt kolegi Hipokryta i jego szalone pomysły ,dał upust swoim orginalnym pomysłom i wstawił fotkę nie pytając o zgodę Ewaszki. Swoją drogą nasza koleżanka -przyjaciel forum, nie zadbała dostatecznie o swoją prywatność ,skoro zdjęcie było dostępne w sieci .Szaloną paczkę założył przesympatyczny i lubiany kolega Ysy i dlatego i dla niego i dla nas piszę-. sympatyków Szalonej paczki -odpuście ,nie szukajcie paragrafów bardzo Was o to proszę .Pozdrawiam serdecznie ,życząc miłego dnia i niech paczka trwa :serce: :kwiat:
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 253 razy
Podziękowano: 137 razy

Post autor: GIENIA »

Witam Wszystkich :D

Częstuję się kawką :)

Pogodnego dnia życzę :serce:

.....

Moze coś na wesoło :)

Dzwoni telefon:
– Dzień dobry, czy mogę z Jolą ?
– Niestety małżonki nie ma w domu.
– To wiem, jest u mnie – pytam, czy mogę…

;)
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2019 20:15
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: dani888 »

Witajcie :) , tym razem w dzień .
Poczytałam i powiem tak - od zawsze byłam przeciwna podawaniu numeru telefonu bez zgody właściciela , danych a także zamieszczaniu czyjejś fotki .
Będąc w sanatorium z dziewczynami robiłyśmy sobie zdjęcia ale żadna z nich nie zamieściła ich publicznie i moim zdaniem tak być powinno .
Hipokryt nadużył tego ale może uważał , że skoro zdjęcia są na portalu to może je ,,obrabiać " .
Każdy z Was ma swoje racje ale rozumiem też oburzenie naszej Ewaszki bo ja byłabym na bank :evil: . Gieniu :kwiat: , Grażynko :kwiat: cieszę się , że u Was przygoda ze świrusem zakończona pomyślnie .
Ysy :serce: , jak wygląda sytuacja u Ciebie ? Zdrowiej szybciutko .
Ewanko :serce: , a za co lincz kochana ? :)
Każdy wyraża swoje zdania bo to jego prawo , oby tylko regulaminowo było ;) .
A Ty Hipokrycie padaj na kolana i przepraszaj naszą koleżankę , najlepiej z bukietem :) .
Tymczasem buziolki wszystkim .
Gość

Post autor: Gość »

Witajcie "SKŁÓCONA PACZKO" :evil: :twisted:

To co zrobił Hiopkryt :kwiat: nie jest w/g mnie żadną tragedią. Może i nie powinien używać zdjęcia Ewasz ale myślę że zrobił to w dobrej wierze.
Oczywiście powinien przeprosić za to, to nic nie kosztuje i wyjść z twarzą. Przyznać się do winy i uderzyć się w pierś to nie oznaka słabości a świadczy tylko o tym jak WIELKI jest dany człowiek.
Weźmy sprawę inaczej, gdybym to ja zrobił to co Hipokryt zrobił, była by całkiem inna reakcja a dlaczego bo to HIPOKRYT i trzeba go napiętnować :evil:
Gdyby wykorzystał któreś z moich zdjęć zamieszczonych w forum to nie miałbym pretensji bo sam je podsuwam a najlepiej dopisać że kopiowanie jest zabronione i sprawa załatwiona.
Zwróćcie uwagę że nasz Hipokryt bardzo się angażuje i próbuje dodać kolorytu naszej stronce. Ludzie doceńcie to a nie tylko warczeć na siebie i siać nienawiść.
Widzę że pojawiły się nawet głosy że to koniec tematu, ciekawe komu na tym tak mocno zależy że aż tak za tym tęskni :roll: :evil:
Kogo ten temat w oczy pali że aż taką nienawiścią pała. Przecież nikt tu nikogo łańcuchem nie przywiązał i droga wolna
Pamiętacie jak ja, 2 lata temu narozrabiałem, było w to "zamieszanych" kilka osób w tym nasza przesympatyczna DANI888 I co? I nic, każdą z tych osób przeprosiłem z osobna na priv i zrobiłem to też publicznie żeby wszyscy wiedzieli że ten ysy1 nie jest tak do końca kryształowy ale potrafi zgiąć kark i czapka mi z głowy nie spadła.
Drogi HIPOKRYCIE :kwiat: te ostatnie dwa zdania kieruję właśnie do Ciebie, przemyśl to proszę

Miłego wieczoru i przemyśleń życzę Wam moi kochani :serce:
Gość

Post autor: Gość »

darek pisze: 15 lut 2022 09:14 Szkoda ,że tak fajny poczytny TEMAT w niedługiej przyszłości ZNIKNIE

Drogi kolego
Czyżbym miał do czynienia z prorokiem :shock: :lol:
ODPOWIEDZ