Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam,ja też Przywitam się z Ludkami bo nie elegancko byłoby nie przywitać się z Nocnymi
Tradycyjne Pozdrowienia,Serdeczności i Buziole Przesyłam
Przetrwaliście upały to i burze przetrwacie co nie znaczy że nie musicie na siebie i bliskich uważać i zadbać o bezpieczeństwo
Fryzjer w domu - ot Zosia Samosia
Burza szykuje się u mnie, czarno na świecie i jaskółki nie latają Na razie paskudnie duszno, może przyjdzie orzeźwienie oo burzy Pozdrawiam
Witajcie kochani. Noc ciepła, deszczu brak chociaż zapowiadali. Dziewczyny w siatkówkę wygrywają pierwszy set z Niemkami i wszystko jest ok. Uciekam bo drugi set się zaczął. Dobranoc
andrzej1955 pisze: 13 lip 2023 00:58
Sami kibice tu na Forum - super że Nasze Panie zameldowały się w półfinale
Kolorowych,Papatki
Witajcie Nocne w południe...Andrzej przecież wiesz że ja na dobre i na złe z siatkówką...
A kibiców tutaj więcej..tylko nikomu się nie chce coś skrobnąć
U mnie dzisiaj 35 stopni na 15 piętrze...ale żaluzje opuszczone...wentylator chodzi i nie jest źle..ale nie wychodzę do wieczora...dopiero przed meczem zrobię sobie spacer.......