Iwonicz Zdrój....

Okiem kuracjusza
bozenkagr
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 lut 2014 19:38
Oddział NFZ: Podkarpacki
Staż sanatoryjny: 10

Re: Iwonicz Zdrój....

Post autor: bozenkagr »

czytam, oglądam zdjęcia i też wspominam Iwonicz. Byłam we wrześniu 2010 r. w Białym Orle. Było to moje pierwsze sanatorium i było super. Wrzesień w górach, przecudne kolory, wiele górek i miejsc do chodzenia, no i oczywiście Krakowiak, do którego było z górki., a z powrotem biegusiem, bo niektóre panie o 22 zamykały i trzeba było się dobijać. Czekam na przydział szpitala sanatoryjnego. Będzie Busko albo Iwonicz. Oba mi pasują bo w Busku nie byłam a do Iwonicza chętnie wrócę. pozdrawiam
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

Roboty budowlane, rewitalizacyjne w Iwoniczu nabrały mocy :o :shock: , z każdym dniem posuwają się coraz szybciej i mam nadzieje , że jak przyjadę do zdroju to będzie już zmodernizowany i piękniejszy niż był :)
Głównym i największym z charakterystycznych elementów Iwonicza będzie fontanna, duża i prawdopodobnie bardzo podobna do tej w Krośnie. Fontanna ta będzie stanowiła ciekawy element parku. W miejscu gdzie obecnie znajdują się tzw. Łańcuchy, zostanie wykonana brama.Zobaczcie sami co widać na kamerce umieszczonej nad Zdrojową :)
http://www.iwonicz-zdroj.pl/webkamera/
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 158 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Atina »

Fajnie że można zobaczyć te prace budowlane ...to piękniejszy jeszcze będzie Iwonicz :)
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 158 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Atina »

Słoneczko ,ale do czerwca to oni tego chyba nie zdąża zakończyć z tego co widać na kamerce ...jeszcze dużo prac przed nimi !!!
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Sloneczko pisze:Roboty budowlane, rewitalizacyjne w Iwoniczu nabrały mocy :o :shock: , z każdym dniem posuwają się coraz szybciej i mam nadzieje , że jak przyjadę do zdroju to będzie już zmodernizowany i piękniejszy niż był :)
Głównym i największym z charakterystycznych elementów Iwonicza będzie fontanna, duża i prawdopodobnie bardzo podobna do tej w Krośnie. Fontanna ta będzie stanowiła ciekawy element parku. W miejscu gdzie obecnie znajdują się tzw. Łańcuchy, zostanie wykonana brama.Zobaczcie sami co widać na kamerce umieszczonej nad Zdrojową :)
http://www.iwonicz-zdroj.pl/webkamera/
Panowie uwijają się jak mróweczki, na pewno zdąża dla Ciebie Słoneczko :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Atina pisze:Słoneczko ,ale do czerwca to oni tego chyba nie zdąża zakończyć z tego co widać na kamerce ...jeszcze dużo prac przed nimi !!!
Z tego co czytałam i co mówiła mi znajoma , która obecnie przebywa w Iwoniczu, prace mają się zakończyć około 23 maja. To jest bardzo dużo czasu dla dobrej ekipy budowlanej :)
forumowicz

no i bardzo dobrze :!: szczerze, to mi się tamta nie podobała, a najbardziej tandetne ogrodzenie ;) :P
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

6basia6 pisze:no i bardzo dobrze :!: szczerze, to mi się tamta nie podobała, a najbardziej tandetne ogrodzenie ;) :P
Basiu :kwiat: niedługo tam będę, wiec jakieś fajne zdjęcie wkleję na forum :)
forumowicz

tylko nie z wykopów :lol: :lol: :lol: no chyba że z jakimś fajnym inżynierem ;) :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

6basia6 pisze:tylko nie z wykopów :lol: :lol: :lol: no chyba że z jakimś fajnym inżynierem ;) :lol: :lol: :lol:
Basiu :kwiat: może się i takowy znajdzie ;) ;) :lol: :lol: :lol:
ODPOWIEDZ