Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dziewczyny Wam dziękuję za rozładowanie sytuacji humorystycznymi postami. Oby właśnie takich przyjaźni było jak najwięcej bo temu służy ten temat.
Słoneczko... wiem co to zaszczucie. Nawet grupowe. Boli jak cholera... czasami pięknie z uśmiechem wystrzelona ironia grupowa bardziej niż pojedyncze słowo osoby, która jest zdenerwowana i zraniona do żywego. I która nigdy w normalnych warunkach by tego nie powiedziała.
Aby nie było nieporozumień odnośnie określenia idioty i konkretniej osoby Hipokryta... każdemu w pewnym momencie puszczają blokady. Kto prześledził część wpisów rozumie. Może i Marek zrozumie...bo zapewne fajny z niego facet tak naprawdę.
Ja ze swojej strony ani nie mam zamiaru nikogo celowo obrażać ani dyskutować ze ścianą.
Pozdrawiam
" Aby nie było nieporozumień odnośnie określenia idioty i konkretniej osoby Hipokryta... każdemu w pewnym momencie puszczają blokady. Kto prześledził część wpisów rozumie. Może i Marek zrozumie...bo zapewne fajny z niego facet tak naprawdę."
Bardzo fajny , tylko zaszczuty
Ostatnio zmieniony 26 mar 2020 16:54 przez GIENIA, łącznie zmieniany 1 raz.