dojad do Dziwnówka 7.04.2016 z Gdyni

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 2

Re: dojad do Dziwnówka 7.04.2016 z Gdyni

Post autor: Fionka »

Malgi zasiałaś w mojej głowie niepewność , pisząc że mój turnus kończy się 27 maja.Ja celowałam na 28 i mam zamiar iść 28 kwietnia kupić bilet powrotny, bo na miesiąc wcześniej już zaczyna sie sprzedaż a i sporo taniej.Jutro muszę zadzwonić i dokładnie sie dowiedzieć
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Post autor: sztani »

Turnus zaczynający się 7 kwietnia - kończy się 30 kwietnia. A następny turnus z ZUS - ten Eli - zaczyna się 4 maja - do 27 maja. My zaczynamy swój turnus 21 czerwca do 14 lipca - też z ZUS. A następny 29 lipiec do 21 sierpnia, dwa tygodnie po naszym zjeździe...[/quote]

Myślę ,że taka przerwa między 30.04 a 04,05 dlatego ,że jest długi weekend .Ośrodek super .Bardzo dużo Niemców i mają wykupione turnusy komercyjne. Nasi rodacy tez lubą ten ośrodek bo jest pod każdym względem atrakcyjny . Druga sprawa to dni wolne w których nie ma zabiegów . Po co trzymać na turnusie rehabilitacyjnym bez rehabilitacji przez 3 dni . :) te 14 dni po miedzy turnusami z ZUS to pewnie też jakieś komercyjne wczasy organizują .
Awatar użytkownika
Malgi
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 05 cze 2012 22:04
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: Malgi »

sztani pisze:
Myślę ,że taka przerwa między 30.04 a 04,05 dlatego ,że jest długi weekend .Ośrodek super .Bardzo dużo Niemców i mają wykupione turnusy komercyjne. Nasi rodacy tez lubą ten ośrodek bo jest pod każdym względem atrakcyjny . Druga sprawa to dni wolne w których nie ma zabiegów . Po co trzymać na turnusie rehabilitacyjnym bez rehabilitacji przez 3 dni . :) te 14 dni po miedzy turnusami z ZUS to pewnie też jakieś komercyjne wczasy organizują .
Wiesz, że o tym samym pomyślałam? Że długi weekend Pierwszomajowy - bo moja osobista koleżanka ze Szczecina się tam wybiera.
A i o tych 2 tygodniach po naszym turnusie - też mi przez myśl przeszły myśli o urlopie...
Awatar użytkownika
Malgi
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 05 cze 2012 22:04
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: Malgi »

wiesniaczkaela pisze:Malgi zasiałaś w mojej głowie niepewność , pisząc że mój turnus kończy się 27 maja.Ja celowałam na 28 i mam zamiar iść 28 kwietnia kupić bilet powrotny, bo na miesiąc wcześniej już zaczyna sie sprzedaż a i sporo taniej.Jutro muszę zadzwonić i dokładnie sie dowiedzieć
Mój turnus trwa 24 dni robocze, więc jeśli Twój też - to wychodzi, że do 27 maja... Wychodzi mi też, że turnus od 28 maja do 20 czerwca zaczyna się w sobotę, więc kuracjusze stracą trzy dni. Bo lekarz dopiero ich w poniedziałek przyjmie i zabiegi zapisze. :roll:
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Post autor: sztani »

Lekarz jest w dniu przyjazdu wiem na 100% czy to sobota czy inny dzień tam idzie wszystko b. sprawnie.
zabiegi na pewno od poniedziałku.
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Fionka »

Sztani jaka szkoda że nie jedziesz od 4 maja.Bratnia dusza by się zdała :)
Awatar użytkownika
aniag
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 mar 2014 16:51
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: aniag »

Elu my tez jedziemy tam same :((( i bedziemy musia;ly sobie jakos poradzic ,wszyscy ten sam osrodek a kazdy inny termin :(
Awatar użytkownika
aniag
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Nasza Elunia juz dojechala :D
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Dojechała,ma to co chciała i pewnie tego marynarza teraz wypatruje.
Awatar użytkownika
aniag
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Masz racje ,bo wcale sie do niej dodzwonic nie moge :D :D
ODPOWIEDZ