Lubelski NFZ

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
henrys66
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 30 cze 2013 20:56
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 13
Podziękowano: 1 raz

Re: Lubelski NFZ

Post autor: henrys66 »

wojtek11 pisze:HENRY trafiłeś wspaniałe sanatorium byłem tam kilka miesięcy temu wszystko na100 % jeśli byleś w ARCE na ul Sułkowskiego 11 zyczę miłego wypoczynku
Jadę do Arki na ul.Sułkowskiego 11.
wojtek11
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 gru 2012 14:45
Staż sanatoryjny: 15

Post autor: wojtek11 »

Wspaniale naprawdę jesteś szczęsliwcem wszystko na miejscu
forumowicz

Post autor: forumowicz »

• z kruszynka »

Arka to przede wszystkim hotel ,**** gwiazdkowy.Jak na hotel przystało wysoki standard.
    Sala kinowa ,teatr ,restauracja ,klub nocny,kawiarnia obrotowa taki mały szczegół a cieszy.
    Dwa baseny ,odkryty na zewnątrz budynku i drugi w budynku.Dwa jacuzzi .
    Sala fitness .To na tyle ,reszta do obejrzenia na stronie obiektu.
    NFZ kuracjusze i zabiegi:
    Pokoje wyposażone bardzo dobrze ,lodówka telewizor /bez opłat/schludne łazienki ,ciche /zasługa grubych ścian/
    Obsługa po przyjeżdzie czyli recepcja :młodzi ludzie fajni uśmiechnięci kompetentni.
    Nastepni młodzi chłopcy czekajacy na holu ,by odwieżc do pokoju z ciężką walizeczką ,chociaż są trzy windy w tym tylko jedna jadąca
    na 11 piętro /tam jest własnie kawiarnia obrotowa/.
    Lekarze i pierwszy kontakt :
    Pan doktor MP,swietny lekarz ,ciepły człowiek jak ma dobry dzień bardzo rozmowny.
    Karta zabiegów i kontakt z rejestracja medyczną dziewuszki młode sympatyczne , nieco starsza blondynka też ale z dystansem.
    Pewna czarna ładna ,troszkę wyniosła ale do utemperowania ,koniecznie. :!:
    Baza zabiegowa :wszystkie gabinety ,sala do ćwiczeń rozmieszczone na parterze swietna lokalizacja ,nikt nie ma prawa się pogubić.
    Basen i jacuzzi na pierwszym piętrze.
    Zabiegi ich różnorodność jak wszędzie.
    Swietni masażyści masażu klasycznego,Pan SW masaż doskonale robiony ,profesjonalista
    w kazdym calu ,opinie o innych doskonałe.
    Godziny zabiegów ,do popołudniowych ,oczywiście i jest pewne ale ,ale ;)
    Reklamacje ,zgłaszanie usterek inne problemy: telefon do recepcji lub pielęgniarki i reakcja wręcz natychmiastowa.
    Pokojowe i cały personel ,uprzejmy kłaniający się na korytarzach w mojej ocenie świetni ludzie.
    Pan z kiosku na pierwszym pietrze nieco "przesłodzony" ,ale elegancki zadbany ,przystojny fajny :lol:
    Koncerty bezpłatne na pierwszym piętrze: Sergiej i koncert skrzypcowy ,cudowny.
    Koncert saksofonowy ,akordeonowy,i inne drobne występy.
    Koncerty w kinie za 5 zł bilet lub nieodpłatnie/tych drugich więcej/ Sergiej z rodziną czyli córka Anastazja i żona świetne polecam.
    Jedzonko : możliwość diety np do 1200 Cal ,zapisuje lekarz i tak dr P. :"...zapatrzyła się pani na celebrytów...."nie panie doktorze tak się odżywiam na co dzień ..."wtedy zapisze inaczej lekko się denerwuje ,także uważajcie kobietki co powiecie prosząc o tę dietę :lol:
    Stołówka schludna panie z reguły miłe ,śniadanka jak śniadanka /uzupełniane mlekiem i płatkami owsianymi itp/
    Zupy smakowo na 6 drugie dania bardzo dobre.
    Czasami ktoś coś przesoli ,ale rzadko. ;) :lol:
    Mało dobrych surówek,zero owoców ,zero ciast.
    Obiekt piękny ,spełniający oczekiwania ,położony jak wiecie nad taflą polskiego cudownego morza ,oddalony
    od centrum ok 4 km,od innych sanatoriów też nieco daleko.
    Jeżeli ktoś nie chce zbytnio się przemieszczać polecam jak najbardziej,jeśli natomiast chce bywać na dancingach w różnych
    innych sanatoriach mieć blisko do sklepów etc nie polecam.
    Oj rozpisałam się ;) jeśli macie jakieś pytanka postaram się odpowiedzieć na miarę mojej wiedzy o tym hotelu .
    Pozdrawiam ciepło :)

wojtek11
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Kruszynko opisałaś ARKĘ cudownie nic dodać i ując tylko wypoczywać :)
forumowicz

wojtek11 pisze:Kruszynko opisałaś ARKĘ cudownie nic dodać i ując tylko wypoczywać :)
Bardzo dziękuję Wojtku :D Byłam tam i wino gorące piłam w sniegu padajacym w basenie się pluskałam ..............eh cudnie było :) :D :kwiat:
wojtek11
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Nie tylko wino się piło ;)
forumowicz

Nioooooooooo ;) :lol:
henrys66
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

kruszynka pisze:
  • z kruszynka »

Arka to przede wszystkim hotel ,**** gwiazdkowy.Jak na hotel przystało wysoki standard.
    Sala kinowa ,teatr ,restauracja ,klub nocny,kawiarnia obrotowa taki mały szczegół a cieszy.
    Dwa baseny ,odkryty na zewnątrz budynku i drugi w budynku.Dwa jacuzzi .
    .............

Oj rozpisałam się ;) jeśli macie jakieś pytanka postaram się odpowiedzieć na miarę mojej wiedzy o tym hotelu .
    Pozdrawiam ciepło :)

Serdecznie dziękuję za wyczerpujące informacje.I już się cieszę na ten wyjazd.
Ostatnio zmieniony 26 sty 2015 20:51 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: skrócono cytat
forumowicz

Powodzenia kolego mam nadzieję ,że opiszesz po powrocie Areczkę ;) Bardzo prosze ok :?: :) Miłego pobytu i fajniusich kapieli w baseniku na dworze . :)
henrys66
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Basen na zewnątrz o tej porze ? Super :D
ODPOWIEDZ