Spotkania w Świnoujściu

W tym dziale piszemy wyłącznie na temat spotkań, zjazdów, zlotów forumowiczów.
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 73 razy
Podziękowano: 97 razy

Re: Świnoujście luty 2020

Post autor: zbigniew165 »

Ewasz dziękuję za Twój wpis, bo jest tak jak piszesz. :kwiat:
Co do spotkań forumowiczów w czasie pobytu w sanatorium, to mamy z Gienią złe doświadczenia właśnie ze Świnoujścia, gdzie pomimo naszych starań nie doszło do takiego spotkania przez try tygodnie, a było uzgadniane kilka razy. Druga strona nie znalazła czasu na spotkanie w kawiarni, chociaż wszyscy mieszkaliśmy w obiektach oddalonych od siebie ok. 100 m i widywaliśmy się na promenadzie i na tańcach.
Ewasz chyba te nasze doświadczenia z lutego 2020 r
Dlatego też teraz umawiamy się tylko ze sobą jako dobrzy znajomi, którzy rozumieją się i mają podobne poglądy. Odpowiada nam wspólne towarzystwo, spacery i spędzanie czasu wolnego bez żadnych podtekstów. :)
Możemy się umawiać na kawę ale będąc już na miejscu w uzdrowisku lub krótko przed wyjazdem. :roll:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Teraz załapałem o co chodzi. Przynajmniej tak mi się zdaje. Wy po prostu dzielicie się swoimi sprawami ze wszystkimi na forum. Fajnie. To się nie wtrącam.
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 52 razy

Post autor: ewasz »

Zbigniewie, przed Waszym wyjazdem do Świnoujścia cały czas uczestniczyłam w Waszych przygotowaniach, umawianiach etc. Również śledziłam cały czas Wasz pobyt w rzeczonym. Wszystko jawnie, bez podtekstów. Można było sobie wyrobić zdanie o Waszych relacjach i dlatego napisałam to co napisałam.
Pozdrawiam :)

Mocart, gdyby Gienia i Zbigniew mieli "nieczyste" sumienie to nie pisaliby o tym TU a skrzętnie ukrywali :)