Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Zapraszam na Kaszuby a konkretnie do Puszczy Darżlubskiej . Byłem wczoraj dosłownie 1 godzinę . Rezultat koszyk Czerwonych Kozaków wszystkie zdrowe ,pokazały się opieńki. Pozdrawiam
Sztani szkoda ,że to tak daleko ,w moim regionie cieniutko w tym sezonie ,ale boczniaki wczoraj pałaszowałam dobre są .
Ale leśne smakują inaczej.
Pozdrawiam
Przykro mi . Z jakiego rejonu Polski jesteś Kruszynko . Jak będę jechał do Lądka ( 07.10) to Ci podrzucę ale myślę .że do tego czasu będą i u Ciebie . Pozdrawiam
Bardzo ładny ten załącznik.
Musicie mi uwierzyć na słowo, wczoraj wyniosłem z lasu wiadro podgrzybków, spotkałem kilka kań, ale jeszcze nie nadawały się do zabrania.
No cóż, własnie wróciłam z Borów Tucholskich, i co?...... i nic, kompletnie nic. Nie powiem by był to czas stracony bo miejsce przepiękne i mimo że po lasach nałaziłam się jak głupia to po tygodniu przebywania wśród jezior,przepięknie wijących rzeczek i bez grzybowych lasów wróciłam do domku wyciszona i wyłączona z rzeczywistości. Wszystkim forumowiczom życzę takiego wypoczynku.....
Jest potężny wysyp prawdziwych i nie tylko w lasach koło Krosna. Szkoda że wyjeżdżam dopiero w październiku do Iwonicza.
A to zdobycz zięcia, będzie kilka słoików "zmarnowanych".