Weneda-Kołobrzeg

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
gorkaa
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lip 2010 10:57
Oddział NFZ: Podkarpacki
Staż sanatoryjny: 5

Re: Weneda-Kołobrzeg

Post autor: gorkaa »

Witajcie,jestem w Kolobrzegu. Szampan na molo w strugach deszczu w towarzystwie Roberto byl pyszny. Czekamy na Was 12.x. o godz. 15.00. Mysle,ze z Wami wypity szampan rownie bedzie pyszny.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Z nami wypity szampan będzie nie tylko pyszny ale niepowtarzalny,"jedyny taki".Wszak im większa grupa ,tym lepsza zabawa.Ja będę w Kołobrzegu już 11 :D
Awatar użytkownika
Robeo
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 sie 2012 10:56

Post autor: Robeo »

Fakt, pewnie popołudnie i wieczór 5-go się nie powtórzą... a może... :cry: A było naprawdę świetnie... była jeszcze jedna kuracjuszka... oj ciekawy jestem, czy 12-go to przebije... :D
forumowicz

Wiem coś ,wiem o tym 5,następnego dnia głowy nieźle bolały :lol:
Awatar użytkownika
Robeo
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Właśnie, głowy bolały... od wiatru... :D Wiało od morza niesamowicie. Dobrze, że trzymaliśmy się razem, we troje :lol:
Awatar użytkownika
gorkaa
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Info dla wszystkich ktorzy wybieraja sie jutro 12.x o godz. 15.00 na molo. Poniewaz w Kolobrzegu zrobilo sie cieplo i na molo spaceruje duzo ludzi,spotkajmy sie na koncu mola tzn na koncu molo nalezy skrecic w prawo. Tam bedziemy oczekiwac z szampanem.
Awatar użytkownika
gorkaa
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Spotkanie na molo bylo swietnym pomyslem. Po wypiciu 2 szampanow integracja przeniosla sie na fajfy do Ikara. Codziennie sie spotykamy ( my dziewczyny) - faceci forumowi wygineli. Tworzymy fajna paczke.
forumowicz

Gorkaa taka brygada jak nasza jest oczywiście wyjątkowa. Roberto jak na prawdziwego faceta przystało sprawdza się w każdej nawet najtrudniejszej sytuacji. Myślę że już czas szykować pożegnanie dla Tych co niestety muszą niedługo z żalem w sercu pojechać do domku:)))) Obiecujemy pomoc w pakowaniu walizek.
forumowicz

Witajcie Kochani, jak mówią dziewczyny powitanie na molo było zarąbiste, szampan smakował przednio ))) Roberto przywitał nas wystrzałowo. Bawimy się świetnie w MSWiA w gronie przystojnych Facetów :) :)) Nasi Forumowi chłopcy otoczeni wianuszkiem starszych Pań pozostawili nas w samotności,, ale cóż my jako zaradne dziewczynki dałyśmy radę!!!!!!!!!!! Sympatyków zapraszamy w piątek do Aqariusa.
Awatar użytkownika
Robeo
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Oj nie uogólniajcie dziewczyny :D Forumowi faceci też zapewne są z przyjazdu do Kołobrzegu zadowoleni... Czas spędza się miło zarówno w grupie, jak i kameralnie ;)
Na pewno wszyscy wrócimy stąd zadowoleni. Ja po pierwszym razie w sanatorium wiem, że chcę znów jechać :D
Spacery brzegiem morza i nie tylko, super pogoda... a przede wszystkim pozostałe atrakcje są super.
Oczywiście mówię o zabiegach :lol:
Żal będzie wyjeżdżać... brakuje jeszcze przynajmniej jednego tygodnia...
ODPOWIEDZ