Wyjazd do Malwy Ustroń 28.01-18.02.2019

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Insignia 2010
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 16 wrz 2016 14:38
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6
Podziękowano: 2 razy

Re: Wyjazd do Malwy Ustroń 28.01-18.02.2019

Post autor: Insignia 2010 »

Florka wrecz przeciwnie ja utrzymuje znajomosci sanatoryjne , mam mile wspomnienia ,ale jeżeli jedzie się po raz kolejny warto poznać kogoś nowego .Choc na tych wyjazdach roznie bywa i ci zonaci lub mający kobiety różne później kontrole przechodzą :D :D :D ale ogólnie nie jest źle ;) ;) wiec ja nie narzekam a nowych znajomości nigdy za wiele , a i może kiedyś spotkamy się gdzieś w pięknym kurorcie jeszcze raz ;)
Insignia 2010
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Wyjazd jak kazdy wyjazd nie rajcuje mnie ani podnieca lubie i umie klimatyzowac się w nowych otoczeniach , natomiast to fakt sama oglądalność postu to co innego , i tu odniosę się do Twej wypowiedzi odnosnie utrzymywania znajomosci ......piszesz że tu tylko osoby wchodzą jak jadą ..A przecież to też forma dalszego kontaktu , a tu masz kazdy tylko podgląda hihihihi
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Insignia nie pisałam o Tobie konkretnie. Widać, że jesteś towarzyską i rozrywkową osobą. Natomiast faktycznie po euforycznym nieco początku na Forum (tzw. przedwyjazdowym) liczę w Twoim przypadku na chociażby treściwą informację o tym co potencjalnych kuracjuszy Malwy zwykle interesuje.
I niestety chociaż jestem tutaj krótko często wchodzę na tematy związane z wyjazdami tam gdzie widzę nick osoby, która nie kojarzy mi się z żadnym tematem, z żadną dyskusją...i tak bardzo wiele osób ujawnia się tylko przed wyjazdem, część z nich otrzymawszy rzetelne informacje obiecuje rewanż i znika...5 lat na forum - 6 postów - przedwyjazdowych. Nie tak to Forum to chcę odbierać.
To jakimi są osobami na turnusie...nie wiem. Miałam to szczęście , że udało mi się prywatnie spotkać część tych bywalców , którzy aktywnie uczestniczą w życiu Forum. I takich spotkań mam nadzieję będzie więcej. Mega pozytywna energia :)
A odsłony...nic dla mnie nie znaczą jeżeli w ślad za tym nie idzie żadna wymiana myśli, uwag, poglądów, wsparcia informacyjnego.
No cóż nie każdy jest ekstrawertykiem jak ja i to szanuję. Nie rozumiem tylko tych , którzy prosząc o informacje nie odwdzięczają się tym samym w trakcie lub po powrocie z pobytu pomimo złożonych obietnic.
Tobie raz jeszcze życzę udanej zabawy i spotkania ludzi z którymi Ci po drodze oraz utrzymania tych najlepszych kontaktów po powrocie.
Insignia 2010
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Byłem już w kilku obiektach tz od 2016 Wiktor Żegiestów zdrój 2017 Rymanów Ziemowit 2018 krynica Bedkid jak Cię interesują te obiekty prosze bardzo sluze opinia pozdro a i z malwy po powrocie lub w trakcie te napisze
forumowicz

Super..moje doświadczenie sanatoryjne jest żadne. Nie wiadomo jednak kiedy się przyda. W końcu za 8 miesięcy skończy się 32 miesięczny okres oczekiwania. I tak jak pisałam będzie rzetelna relacja i zdjęcia.
Insignia 2010
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

A to gdzie jedziesz Florka :shock: :shock:
A dlaczego nie korzystasz z ZUS od króla i zwolnienie jest i co roku smigasz
forumowicz

Praca. Dopiero ją dostałam. Niestety średnio przyjaźnie patrzą na miesiąc nieobecności w większości korporacji. Ze mną nie jest tak źle. Nie muszę jeździć co rok. Zresztą jeżdżę z reguły na tygodniowe wypady. Ten oddech i lazikowanie daje więcej niż niektóre nietrafione zabiegi.
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 267 razy
Podziękowano: 138 razy

Post autor: GIENIA »

Florka pisze: 06 sty 2019 21:49 Ten oddech i lazikowanie daje więcej niż niektóre nietrafione zabiegi.
Zgadza się całkowicie :D zależy co komu dolega
Janu
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 12 cze 2011 17:32

Post autor: Janu »

Ja sobie Malwę chwalę bylem tam w 2012 roku.
Insignia 2010
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Hej Janie co powiesz o pokoju w studio jedynka podobno małe okno ma , taki właśnie mam zarezerwowany i czy jadąc dzień wcześniej można wybrać inny to wyjazd z NFZ ,
2012 to juz jakiś czas temu może poczynione tam jakieś zmiany
ODPOWIEDZ