Iwonicz od 3.05.2017

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
adiutantka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 gru 2015 15:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 6

Re: Iwonicz od 3.05.2017

Post autor: adiutantka »

widzę że mam y dużo wspólnego, dla mnie optymizm i uśmiech na twarzy to podstawa a przeszłam już w moim życiu bardzo dużo
Awatar użytkownika
mart 36
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 kwie 2017 08:32
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 9
Podziękowano: 1 raz

Post autor: mart 36 »

Jak rano sie wstaje z założeniem,że bedzie wspaniały dzień to zeby sie waliło paliło taki bedzie :D Grunt to pozytywne nastawienie mimo przeciwnosci losu :D :D Pozdrawiam optymistów a smutasom radzę zmienic podejscie dożycia :ugeek: przeciez wiosna jest,słonko za oknem.buziaki słodziaki
Awatar użytkownika
adiutantka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

oczywiście optymizm to podstawa dzisiaj byłam w Iwoniczu bardzo mi się tam podoba pozdrawiam
Awatar użytkownika
mart 36
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 kwie 2017 08:32
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 9
Podziękowano: 1 raz

Post autor: mart 36 »

A maj pewnie bedzie jeszcze piekniejszy.przeciez inaczej nie moze byc.skoro my tam bedziemy przebywały :lol: :kwiat:juz coraz blizej.czas szybko leci.dobrego tygodnia i pelnego słońca życzę :D
p-siak
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 04 cze 2013 20:36
Podziękowano: 10 razy

Do adiutantki

Post autor: p-siak »

Cześć.I co luknęłaś na Klimat.
Awatar użytkownika
adiutantka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Tak odwiedziłam KLIMAT była piękna słoneczna pogoda ładne uzdrowisko ale nie znalazłam typowej kawiarenki aby wypić kawę i zjeść dobre ciasto. Klimat rzeczywiście w centrum uzdrowiska. Jak na uzdrowisko to można powiedzieć brak parkingów, a dla osób niepełnosprawnych wogóle nie widziałam. A może byłam za krótko i mało widziałam??? :D :D :D
Awatar użytkownika
Dzia_dek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 cze 2013 07:55
Podziękował: 52 razy
Podziękowano: 91 razy

Post autor: Dzia_dek »

adiutantka pisze:(...) nie znalazłam typowej kawiarenki aby wypić kawę i zjeść dobre ciasto. (...)
Typowej i dużej kawiarni to w Iwoniczu nie ma. Ale są dwie cukiernie (z kilkoma stoliczkami) po lewej
stronie przy dojeździe do placu Oczki. Jedna na Al. Słoneczej 10 (takich Wu-Zetek nie dostaniesz już nigdzie)
oraz pod nr 6 "Aleksandra" (smak kawy tam przygotowanej zapamiętasz na długo)
adiutantka pisze:(...)Jak na uzdrowisko to można powiedzieć brak parkingów,(...)
Pierwszy duży i bezpłatny (nieoficjalny) parking jest zaraz za stacją paliw po prawej stronie.
Pozostałe parkingi bezpłatne w Iwoniczu znajdziesz na mapce pod linkiem poniżej.
viewtopic.php?f=26&t=15040#p585595
W jednym zgadzam się z Tobą. Parkingów dla niepełnosprawnych w Iwoniczu jest brak. :(
p-siak
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 04 cze 2013 20:36
Podziękowano: 10 razy

Post autor: p-siak »

Dobrze kolego,iż napisałeś o Aleksandrze.Jakoś nie rzuciła się w oczy, w cukierni byliśmy.Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
adiutantka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dziadek dziękuję za informację jak będę na turnusie to napewno odwiedzę kawiarenki ponieważ lubię do kawy dobre ciasto a z tymi miejscami parkingowymi dla niepełnosprawnych są totalne jaja tz. że do Iwonicz przyjeżdżają zdrowi kuracjusze nawet pod kościołem nie ma miejsca wyznaczonego. Byłam już w kilku uzdrowiska ale takiego czegoś nie było. Zielone chodniki juź czekają pozdrawiam z zimnego Podbeskidzia. :D :D :D
Załączniki
Widok z restauracji Klimat
Widok z restauracji Klimat
DSC_2215.JPG (88.37 KiB) Przejrzano 544 razy
Awatar użytkownika
adiutantka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz