JolaJola02 pisze:Danusiu czy Ty byłaś w kwietniu 2015 r w sanatorium w Krynicy Zdrój?
Celina

JolaJola02 pisze:Danusiu czy Ty byłaś w kwietniu 2015 r w sanatorium w Krynicy Zdrój?

Pojedziesz dopiero po 18 miesiącach od ostatniego pobytu. Nawet jak numerki zeszłyby wcześniej to i tak będziesz czekać aż minie magiczne 18 mc.danusia57 pisze:JolaJola02 pisze:Danusiu czy Ty byłaś w kwietniu 2015 r w sanatorium w Krynicy Zdrój?niestety byłam znowu w Iwo
,we wrześniu 2015r.Może mój NFZ zlituje się i teraz wyśle mnie np do Krynicy Zdrój lub innego kurortu
.Jola a dlaczego się pytasz
![]()
Celinateż byłam przekonana,że dopiero pojadę do sanatorium po 18 miesiącach od ostatniego powrotu,ale widzę że w przeglądarce bardzo szybko spadają numerki,zaczynałam od 27960,a teraz mam 20403(3,5mca)
![]()

Pasuje mi te 18 miesięcy,marzec-kwiecień 17ragniecha_76 pisze:Pojedziesz dopiero po 18 miesiącach od ostatniego pobytu. Nawet jak numerki zeszłyby wcześniej to i tak będziesz czekać aż minie magiczne 18 mc.

To nic nie stoi na przeszkodzie żebyśmy się poznałyJola02 pisze:Danusiu pytam bo ostatnio jak byłam w krynicy to tez pisałam z Danusią ,ktora była w innym osrodku niż ja w tym samym czasie