Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Busko Wojskowy, Krynica Zdrój Wojskowy, Lądek Zdrój i Ciechocinek takoż samo… wojskowy
Wieniec Zdrój, Busko Krystyna ,Kołobrzeg i Sopot MSWiA. We Włókniarzy w Busku tez nie ma problemu.
Ja teraz zabieram swojego "rumaka" do Ciecha . Jak nie będzie mu dane nocowanie w stojaczku, to odepnę mu przednie koło i zanocuje w bagażniku auta . Tam też będzie miał wygodnie. Ale z tego co się orientuję, to zazwyczaj jest jakaś kanciapka, albo stojak.
Kiedy wybierasz się do tego Ciech-a? Bardzo proszę o relację czy było stosowne miejsce na rower, też bardzo chce zabrać swój rower by aktywnie spędzić czas Pozdrawiam
Oczywiście, jak tylko wszystko na miejscu "obczaję" dam znać. Rozpoczynam turnus NFZ 23 czerwca. Mam nadzieję, że zabiegi będę miała tak rozplanowane, żeby popołudnia spędzać na rowerze albo z kijkami
Pietka 50+ pisze: 26 maja 2022 11:02
Oczywiście, jak tylko wszystko na miejscu "obczaję" dam znać. Rozpoczynam turnus NFZ 23 czerwca. Mam nadzieję, że zabiegi będę miała tak rozplanowane, żeby popołudnia spędzać na rowerze albo z kijkami
Będę bardzo wdzięczny ja nadal siedzę jak na szpilkach i czekam na przydział dziś już 833 i spada
Myślę,że z rowerami/jak ktoś weźmie ze sobą/ teraz nie ma problemu,prawie wszędzie kamery pilnują stojaków,natomiast gorzej z wypożyczeniem/ceny zwariowane/ .Ciechocinek jest idealnym miasteczkiem,wszędzie można objechać,szczególnie w lecie,po prostu super!