Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Jakieś obowiązki w końcu będę miała
Rehabilitacja jest czasochłonna
Na szczęście nudzić się nie będę,bo już kilka miłych osób ma zarezerwowane pobyty. Opiekę w każdym razie mieć będę
Dobry wieczór
Wieczór deszczowy ,wietrznie
Spóżniona , dopiero zagościłam
Felice też oczekuje na rehabilitacje
Zobaczymy jakie miejsce
Hanys zagościł
Weekendzik się kończy ,jutro do pracy
Hello nocne marki
Witam Was NOCNE MARKI. U mnie w Gdyni cały dzień pada. Siedzę sobie wygodnie w fotelu, oglądam jakiś tam film i przeszukuję fora. Jestem nowy więc mam troszeczkę zajęcia czytając różne posty. Nie ukrywam że wiele z nich jest interesujące. Mam za sobą 4 sanatoria i nawet jakbym chciał coś o nich napisać to już nawet nie mam co bo wszystko co wiem to już zostało napisane a powielać nie ma sensu. Serdecznie wszystkich pozdrawiam i wracam do lektury postów.
Witaj Maryann. Jest mi bardzo miło że podoba się Tobie mój nik. To nie fotomontaż jest z nim związana historia pewnego fotografa kanadyjskiego który wybrał się do lasu robić zdjęcia. W pewnym momencie, po rozstawieniu sprzętu zauważył zbliżającego się niedźwiedzia więc odsunął się pozostawiając drogi sprzęt na pastwę misia. Misiu tymczasem podszedł do aparatu , popatrzał sobie chwilkę przez niego, jak wytrawny fotografik i oddalił się w swoim kierunku nie zwracając najmniejszej uwagi na właściciela sprzętu.
ysy1 pisze: 13 sty 2019 22:22
Witam Was NOCNE MARKI. U mnie w Gdyni cały dzień pada. Siedzę sobie wygodnie w fotelu, oglądam jakiś tam film i przeszukuję fora. Jestem nowy więc mam troszeczkę zajęcia czytając różne posty. Nie ukrywam że wiele z nich jest interesujące. Mam za sobą 4 sanatoria i nawet jakbym chciał coś o nich napisać to już nawet nie mam co bo wszystko co wiem to już zostało napisane a powielać nie ma sensu. Serdecznie wszystkich pozdrawiam i wracam do lektury postów.
Witamy na forum to dobrze świadczy o Naszych Forumowiczach że zainteresowały Cię ich wpisy a obiekty w których byłeś też dobrze opisane,Pozdrawiam i miłej dalszej lektury życzę