Fajny film wczoraj widziałem

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 158 razy
Podziękowano: 76 razy

Re: Fajny film wczoraj widziałem

Post autor: Atina »

Polecam wzruszający film Janusza Kondriatiuka jest do obejrzenia na platformie N...
,,Jak pies z kotem,,
Bibi2
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 07 kwie 2021 14:26
Podziękował: 71 razy
Podziękowano: 77 razy

Post autor: Bibi2 »

Potwierdzam jest dobry , warto obejrzeć :)
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Post autor: Kleinehexe »

Znów polecę kanał na youtube Planeta Abstrakcja. Tym razem Borys i Ola przybliżają nam życie na Madagaskarze.
Jak narzekamy, że u nas jest źle, to popatrzmy jak ciężko żyje się w tym kraju, a mimo to jego mieszkańcy potrafią być radośni i się uśmiechać. :kwiat:
https://youtu.be/nBOp726C770
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2012 20:17
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Lewek »

Przed chwilą wróciłam z kina. Byłam na filmie "Ania". Książka była piękna, film również.
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

"Avatar Istota wody" :serce:
Idąc na film zastanawiałam się czy nie będzie tak, jak to przeważnie bywa z kontynuacją, że nie doścignie pierwszej części, ale nic a nic się nie zawiodłam. Film zrealizowany perfekcyjnie, z tych co to koniecznie trzeba zobaczyć na dużym ekranie. Podziwiam ogromną wyobraźnię twórców. Trzy godziny mijają nie wiadomo kiedy, ale i tak dla mnie najważniejsze jest przesłanie. Moim zdaniem jeszcze głębsze niż w jedynce, a może to ja rozwinęłam bardziej świadomość...🤔
Szczerze polecam :D
angela21
Na forum od: 20 sie 2022 22:05
Oddział NFZ: Lubuski

Post autor: angela21 »

Ja widziałam wczoraj film Marvela Ant-Man i Osa - jak dla mnie super. Pozdrawiam! :serce: :serce: :serce:
Ostatnio zmieniony 15 lut 2023 21:29 przez moderator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: usunięto link
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

"Anihilacja" z Natalii Portman w roli głównej. Podziwiam twórców za niesamowitą wyobraźnię. :kwiat: Dla tych co nie stronią od sci-fi w typie "Solaris" Lema. Robi wrażenie i daje do myślenia na temat ludzkiego umysłu, jak chociaż wypowiedziane przez filmową bohaterkę - psycholiżkę (tu ciekawostka: to kobiety są głównymi postaciami filmu, a mężczyźni robią drugi plan) o tym, że każdy człowiek w ten czy inny sposób przejawia autoagresję, dąży do samodestrukcji. :shock:
Arker
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 25 kwie 2021 17:06
Oddział NFZ: Lubelski
Podziękował: 101 razy
Podziękowano: 54 razy

Post autor: Arker »

Powiedzcie mi ile u Was trwa doba ?,macie czas na kino ,ksiazki ,prace zawodowa ,prace w domu ,odpoczynek,no ja niewiem ale chyba nie spicie :) Tylko zeby nie bylo to potraktowane zapytanie jako zlosliwosc ,tylko pytam powaznie .Pozdrawiam
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Jedyne co ze swojego doświadczenia mogę powiedzieć, to to, że pomaga podzielność uwagi. Często robię dwie rzeczy na raz np. gdy gotuję lub sprzątam to słucham podcastów, gdy jestem zmęczona fizycznie, kładę się na hamaczku i czytam książkę, zażywając dłuższej kąpieli, przeglądam Internet (kiedyś w wannie czytałam książki 8-) ), a ten film, który poleciłam, oglądałam jednocześnie prasując. :D Z punktu widzenia Mindfulness nie jest to właściwe, ale uważność ćwiczę podczas spacerów. :D
Poza tym nie posiadam tradycyjnej tv, a to jest duży pożeracz czasu. W zamian wyszukuję w Internetach tylko te filmy i programy, które mnie interesują, a nie oglądam tego co akurat leci.
Chętnie jednak poczytam jakie sposoby mają inni, bo wciąż brakuje mi czasu na realizację pomysłów, które mam w głowie.
Aaa, i nie chodzę spać z kurami. :oops: :lol: Przyznam, że mało śpię, zbyt mało. :roll:
Awatar użytkownika
Nutka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 20 lut 2015 19:53
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 29 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Nutka »

Oj, Abstynencie , jak się nie siedzi z japą w telewizji nad durnymi serialami czy innym badziewiem,
to się tak można zorganizować, że na wszystko znajdziesz czas ;) nawet na seks ... i to nie 5-cio minutowy :twisted: :lol:
ODPOWIEDZ