Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Bea71 pisze:
komisja już za mną. Trafiłam chyba na najgorszego lekarza orzecznika w moim ZUS-ie ( takie są o nim opinie również w internecie). Czułam się mniej więcej jak na przesłuchaniu policyjnym. Zadawał mi krótkie, zamknięte pytania bez możliwości rozwinięcia. Stres towarzyszył mi okropny. Nie badał mnie, ale bardzo dokładnie przyglądał się moim wynikom.
....i w końcu dostałam skierowanie .
Panie w drugim pokoju były bardzo miłe , rozmawiały ze mną " po ludzku" i nawet pozwoliły mi wybrać termin i miejscowość. ..
ale nie jestem do końca przekonana, czy "działanie w stresie" wyjdzie mi na dobre. .
.. tutaj piszą tylko dobrzy ludzie .
historia się lubi powtarzać...
tak jakbym czytał swoje zwierzenia...
sugestia dla Miłego Admina ...
połączenia dwóch wątków o tej samej zawartości... Celowość przeprowadzenia rehabilitacji leczniczej ZUS sugeruję podpiąć jako kontynuację do Komisja w ZUS-ie uzasadnienie - tematyka co pewien czas się powtarza, temat powraca jak fala...
a po pewnej obserwacji, jeśli kwestia będzie nadal rozwojowa - rozważyć opcję podklejenia wątku... ...
jacky6, aby nie zaśmiecać wątków, pisz proszę takie sugestie do mnie na PW. Ale skoro już tu napisałeś, to tu odpowiem - przeczytaj raz jeszcze pierwsze posty każdego z wątków. Dotyczą zupełnie czego innego. To że potem się zazębiają to inna sprawa, natomiast połączenie spowoduje, że początek późniejszego wątku i tytułowe pytanie zniknie gdzieś w środku. Zdecydowanie lepiej trzymać się zasady jeden temat, jeden wątek, a nie łączyć wszystko ze sobą "bo się zazębia". Większość wątków na form w jakimś stopniu się zazębia.
Pozdrawiam
przeczytałem detalicznie obydwa wątki, to mnie przywiodło do wniosku łączącego...
wyczuwam ból zjawiska co czynić z ponownie odtawrzanymi tematami - wątkami a potem odbieganiem od tematu...
i widzę Twoje przywoływanie ( nieraz rózgą ) do porządku...
co do formy [email] konktaktu - dopasuję się jak najbardziej - też miałem dylemat - na ile ( i które ) na prv a ile otwartą pocztą...