Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Narewko wcześniej rozmawiałam telefonicznie z taka bardzo miłą panią . Otrzymałam sugestie żeby cała walizka, łącznie z rączką i kółkami była owinięta folią. Kurier bez najmniejszego problemu zaniósł ją do samochodu. Jeszcze jedno , otrzymujemy numer zamówienia i na stronie przewoźnika możemy podejrzeć gdzie aktualnie jest nasza walizeczka. Mam nadzieję,że pomogłam pozdrawiam
zapomniałam o jednej chyba ważnej rzeczy
w soboty i w niedziele kurierzy nie odbierają i nie dostarczają przesyłek.....dlatego moja walizka pojechała już w piątek
Princi pisze:zapomniałam o jednej chyba ważnej rzeczy
w soboty i w niedziele kurierzy nie odbierają i nie dostarczają przesyłek.....dlatego moja walizka pojechała już w piątek
Droga PRINCI
Mylisz się , w tzw weekend jest możliwe tak nadanie jak i odbiór jednakże ta usługa jest droższa o 50% do 100 % kwoty bazowej.
Wiadomość sprawdzona w UPS DHL ,GLS
Darek ale ja pisałam konkretnie o DPD ze strony przesylarka.pl bo taką informację otrzymałam w rozmowie z konsultantem
możliwe,że inni przewoźnicy mają w ofertach taką usługę skoro jest na nią zapotrzebowanie, ja nie sprawdzałam:) pozdrawiam
tak jak wcześniej obiecałam informuję,że moja walizeczka jest już ze mną
już nigdy więcej nie będę się szarpała z walizką podczas wyjazdu gdziekolwiek, nie tylko do sanatorium pozdrawiam