Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
W tym zakresie to się pewnie nie zmieniło. Internet wifi sanatoryjna sieć bardzo dobrze odbiera na pewno na 1 piętrze przy bibliotece no i pewnie w pokojach niedaleko. Raczej ze swojego internetu a bardzo nie skorzystasz. Zasięg sieci w zasadzie każdej dość słaby. Transmisje danych fakt w telefonie wyłącz bo ruskie sieci ogołocą Cie. I automatyczną siec w telefonie najlepiej wyłączyć i ustawić ręcznie tylk swoją.
Ja jestem w twj chwili w goldapi. Lapie tutaj tylko siec plus. Play slabo. Ja kupilam starter plusa. Normalnie mam orange. Tej sieci wogole nie.lapie. play jak podepniesz pod plusa to tak. Jesli chodzi o basen na 24 dni masz 6 razy basen po 20 min wiec.slabo sie oplaca. O 7.30 jest sniadanie a od 8.30 sa zajecie. Telewizor jak ktos chce.50 zl od pokoju. W kazdym pokoju jest tel.
Wifi tylko jest przy bibliotece. Wycieczka do wilna 145 zl. Bylam ale bardzo duzo chodzenia. I godz tylko czasu wolnego. Za droge pieniadze oddawaja w ostatnim tyg pobytu.
kaksa20 pisze: 11 lut 2019 14:56
Ja jestem w twj chwili w goldapi. Lapie tutaj tylko siec plus. Play slabo. Ja kupilam starter plusa. Normalnie mam orange. Tej sieci wogole nie.lapie. play jak podepniesz pod plusa to tak. Jesli chodzi o basen na 24 dni masz 6 razy basen po 20 min wiec.slabo sie oplaca. O 7.30 jest sniadanie a od 8.30 sa zajecie. Telewizor jak ktos chce.50 zl od pokoju. W kazdym pokoju jest tel.
Witaj czyli tv fizycznie nie ma w pokoju dopiero jak zapłacisz to przyniosą dobrze zrozumiałem