Sanatorium Wital w Gołdapi
-
MAnty
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 23 sty 2017 15:47
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 2
Re: Sanatorium Wital w Gołdapi
Gołdap to super miejsce na oderwanie się od rzeczywistości , byłem na przełomie marca i kwietnia w 2017 roku super wspomnienia i jak dostałem skierowanie z ZUS Warszawa to też myślałem że to jakieś zesłanie na koniec świata , marzy mi się wyjechać jeszcze i właśnie do Gołdapi. Odnośnie wcześniejszych wpisów to tylko sprostuję że budynek A i B to ten sam budynek tylko trochę zawiły ale nie trzeba wychodzić z jednego żeby przejść do drugiego , pozostałe budynki C i D są osobnymi budynkami. Jak są jakieś wątpliwości to służę pomocą od tamtego czasu nic się nie zmieniło zwłaszcza że byłem kilka razy prywatnie
-
forumowicz
Re: Sanatorium Wital w Gołdapi
Cześć
Manty nie mieszaj. Budynek A i budynek B są to oddzielne budynki. Wklejałem już nawet zdjęcie budynku B albo tutaj albo w podobnym temacie. Co do reszty to masz rację. Warto jechać i też bym chętnie znowu pojechał.
Manty nie mieszaj. Budynek A i budynek B są to oddzielne budynki. Wklejałem już nawet zdjęcie budynku B albo tutaj albo w podobnym temacie. Co do reszty to masz rację. Warto jechać i też bym chętnie znowu pojechał.