Lubelski NFZ

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
p-siak
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 04 cze 2013 20:36
Podziękowano: 10 razy

Re: Lubelski NFZ

Post autor: p-siak »

Teraz zastój, ciągle 300 i 300.Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
anusia153
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 08 gru 2013 08:04
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: anusia153 »

Stagnacja w tym naszym NFZ , przez ostatni tydzień spadło zaledwie około 100 numerków , miejmy nadzieje , ze to tylko chwilowe . Pozdrawiam wszystkich oczekujących :kwiat:
Awatar użytkownika
Chmurka07
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 sty 2015 21:43
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: Chmurka07 »

A ja mam wrażenie , że w tym naszym NFZ to w wakacje nie pracują, minęło 30 dni a ja wciąż nie mam numerka :(
wojtek11
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 gru 2012 14:45
Staż sanatoryjny: 15

Post autor: wojtek11 »

Anka_K pisze:A ja mam wrażenie , że w tym naszym NFZ to w wakacje nie pracują, minęło 30 dni a ja wciąż nie mam numerka :(
Anka K nasz NFZ pracuje na 100% cierpliwości dostaniesz swój numerek i tak musisz czekać 18 m-cy na wyjazd po ostatnim pobycie w sanatorium pozdrawiam :) :) inne NFZ dopiero po upływie 1 roku informują o nadaniu numerka też czekam spokojnie na wiosenny wyjazd :) :)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

witam wszystkich o jakich numerkach za przeproszeniem mówicie ja dostałem odrazu po przyjęciu wniosku w marcu i mam teraz 19990 Nie zdarzyło mi się jeszcze żeby czeka na numer a jadę 14 raz chyba albo więcej nawet nie pamiętam Pozdrawiam życzę cierpliwośći :D
Awatar użytkownika
anusia153
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Tomasz nie zawsze dostaje się od razu numerek przy składaniu wniosku , prawdopodobnie składałeś bezpośrednio w NFZ w Lublinie , składając wniosek w Delegaturze Lubelskiego OW NFZ to na numer się czeka , ja najczęściej czekałam około 30 dni . Pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
Chmurka07
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Zawsze czekałam ok miesiąca na numerek, ale teraz przedłuża sie to oczekiwanie, obawiam sie że mnie odrzucą bo za wcześnie złożyłam wniosek ( niespełna 4 miesiące po powrocie z sanatorium). Fakt Anusiu złożyłam w Delegaturze- cos w tym chyba jest.
Awatar użytkownika
anusia153
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Ma znaczenie gdzie się złoży wniosek , bezpośrednio w oddziale NFZ w Lublinie czy w delegaturze . Terenowe delegatury przyjmują tylko wnioski , nie nadają numerów , numer nadaje Lublin . Pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

Składam wniosek w Lublinie i też zawsze czekam ok 21 dni na numer .
Po tym czasie otrzymuję pismo z informacją :SKIEROWANIE OCZEKUJĄCE NA WYZNACZENIE MIEJSCA I TERMINU LECZENIA.
Awatar użytkownika
Chmurka07
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Anusiu ja numer mam nadany, sprawdzałam w ZIP , nie mam tylko która jestem w kolejce a status brzmi " skierowanie oczekujące na ocenę lekarza balneologa"
ODPOWIEDZ