Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
A u mnie niestety ale nie ma świąt. Jajka się nie malują, kurczaków nie widać a i baranka świątecznego z dzwoneczkami nie widać. Właśnie się obudziłam. Leki czynią cuda.
Ja jaja ubralam w koszulki bo zimno im było. ...
Koszyczek poświęcony.żurek ugotowany.jaja faszerowane zrobione a ja chodzę jak siedem nieszczęść Wczoraj wpadłam w poślizg i zaliczylam posadzke.
Orfeuszko, musiało boleć ja w domu przy balkoniku się poruszam a po lekach wolę nie wstawać i więcej leżę niż chodzę, boję się, żeby nie zaliczyć podłogi, żeby implant nie wypadł
Bolało jak cho.......era i dalej boli.Kark z inplantami i kolano.Nie wiem.czy nie narozrabialam przez tę goroczke przedświąteczna.Prochy biorę ostro......