Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
marylka1 pisze:margot, masz rację, że w Starym Domu Zdrojowym było tak sobie. To samo moge powiedzieć o Nowych Łazienkach. Tam to dopiero masakra. Nie dość, że ciasnota, pokoje bez łazienek tylko umywalka to jeszcze smród w całym budynku. Margot, trochę mnie podbudowałaś pozytywnie
Pozdrawiam
Marylka ocenisz sama , ale nawet nie ma co porównywać ze Starym Domem bo tego się nie da zrobić
Będzie dobrze zobaczysz Kubusia postawisz
marylka1 pisze:margot, czy z Beskidu daleko jest do HAWANY?:) To taka niby stodoła, ale najwięcej ludzi tam przychodziło
Marylka tak średnio - z górki i pod górkę około 10 minut na piechotkę ewentualnie ok 15 mniut spacerkiem , no Hawana jest słynna , ale ja jeszcze tam nie byłam pomimo kilku pobytów w Krynicy .
Marylka ja nie wiem cz Hawana nie jest w remonci:-) tak slyszalam:-) w wojskowym tez ponoc temont:-) ale moze juz wszystko toczy sie normalnym zyciem:-) pozdrawiam Goska
malgorzatas pisze:Marylka ja nie wiem cz Hawana nie jest w remonci:-) tak slyszalam:-) w wojskowym tez ponoc temont:-) ale moze juz wszystko toczy sie normalnym zyciem:-) pozdrawiam Goska
Już jest po remoncie Jurek 475 pisał , że mieli wieczorek zapoznawczy kilka dni temu