sanatorium ZNP Ciechocinek- 27.06.2013r

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
eleri
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 01 lut 2013 13:01

Re: sanatorium ZNP Ciechocinek- 27.06.2013r

Post autor: eleri »

Pod koniec września jadę do Połczyna i paczki wysyłam pomysł świetny . :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

widze że coraz bardziej popularne jest wysyłanie ciuchów pocztą,a najlepiej firmą kurierską!
eleri
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 01 lut 2013 13:01

Post autor: eleri »

I firma kurierska też wskazana ;)
Awatar użytkownika
Małgosia69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 cze 2011 22:49
Oddział NFZ: Łódzki

Post autor: Małgosia69 »

Max,miej więcej wyrozumiałości dla biednych kobietek. ;) Wszak i Ty na pewno lubisz,gdy sanatoryjna dama Twego serca co rusz to w innym ciuszku,a nie tylko w wyciągniętym starym dresie?! :lol:
palulo
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 mar 2012 19:54
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: palulo »

Witajcie moja propozycja jest taka nie brac walizek z ubraniami nie wysyłac niczego pocztą tylko wszystko kupic nowe na miejscu :D ale nie tylko kobiety sie stroją :) meszczyzni też :D
Awatar użytkownika
Małgosia69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Rozumie Palulo,że możemy z dziewczynami liczyć na Waszą- Panów pomoc w doborze nowej garderoby w uzdrowiskach,ale i na WASZE WSPARCIE FINANSOWE :?: :!: :lol:
Dziewczyny, Co tam poczta,co tam firmy kurierskie- panowie pomogą. :lol:
Awatar użytkownika
Małgosia69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Rozumie Palulo,że możemy z dziewczynami liczyć na Waszą- Panów pomoc w doborze nowej garderoby w uzdrowiskach,ale i na WASZE WSPARCIE FINANSOWE :?: :!: :lol:
Dziewczyny, Co tam poczta,co tam firmy kurierskie- panowie pomogą. :lol:
palulo
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 mar 2012 19:54
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: palulo »

Witaj Małgosiu na moją pomoc zawsze mozesz liczyc :) szczegolnie przy wyborze bielizny :) jesli trzeba pomoge w jej przymierzaniu :D
mania
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 30 gru 2012 20:57
Staż sanatoryjny: 14

Post autor: mania »

heyka Goniu. myślę że na tyle mnie znasz i pozwolisz mi zobaczyć jak wygląda Palulo w twojej bieliżnie bo sam się zaoferował,że przymierzy.ale chyba dajemy Mu :idea: się wkręcać.pewnie jest 50 letnią bezdzietną emerytką i z nudów wkręca kuracjuszy :lol: poczytałam wczoraj posty o kolejowym w Ciechocinku i to jest horror.chyba bym zrezygnowała z turnusu. :cry:
Awatar użytkownika
Małgosia69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Maniu,oczywiście,że obejrzymy Palulo razem w mojej bieliźnie. Palulo będzie przymierzał,przymierzał i przymierzał,a my będziemy patrzyły i podziwiały :!: :lol: Najpiękniej na pewno będzie wyglądał w moich staniczkach. :shock:
Eee,nie podejrzewam,że Palulo to jakaś babka,myślę,ze to raczej przystojniak lubujący się w damskiej bieliźnie ;)
Tak,czy tak czeka nas milusi czas! :D
Po przeczytaniu postów o Kolejowym szpitalu,aż trudno mi uwierzyć,że coś takiego może się dziać jeszcze w jakimś sanatorium! Też nie chcę tam jechać!!!

Palulo, jestem baaaardzo za- przymierzaj ,a ja będę podziwiać, oj podziwiać! A na Twoją pomoc liczę,dziękuję. :!: :D
ODPOWIEDZ