Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
"Napiszcie proszę czy organizują tam jakieś wycieczki i co warto zobaczyć jadę tam 19 czerwca."
Super termin
W tym czasie zapewne będzie tam pięknie, okolica jak i cała reszta.
Ja byłam w zimie, mróz, dzień krotki to całkiem co innego.
Milej rehabilitacji
Organizują tam wycieczki do Wilna i po okolicznych miejscowościach typu Suwalki czy Gołdap .Są również ogniska.
Liczba i rodzaj zabiegów jest uzależniony od schorzenia.Jest ograniczona dolna granica...chyba 96 przez cały turnus.Górnej brak..Ja miałam najpierw po 5 dziennie.Potem bywało że i po 7 szt i 8 dziennie.Baza zabiegowa za mojego pobytu była dopiero w organizacji.Było dość skromnie z ilością ale za to hiper sumiennie wykonane.Teraz myślę że" rozbudowali się "pod tym kątem.
marcingromek pisze: 19 lut 2018 18:10
Właśnie jestem w Olecku i powiem tak .....czytając opinie/ te złe/ zastanawiam się o co k....a chodzi!!!!!.Obiekt bardzo dobry,okna nowe plastikowe brązowe /szczelne /,w pokoju gorąco,,,jeżeli ktoś pisał ,że nieszczelne okna tzn,że nie potrafi się obsłużyc-ma w domu tzw .dziadostwo i z eleganckich nie wie jak otwierać=/uchylnie/otwieranie/.Personel przemiły,jedzenie bardzo dobre,zabiegi tak jak wszędzie,lekarze ok.Obok basen i wszystko co trzeba stoły do pingponga masaże ,sauny ,,,,ale o co chodzi???niektórym pacjentom????o to że odległość 200-300 metrów to za dużo???Niech ci którzy negują pukną się w głowę ,,,bo albo nic nie widzieli albo są z natury złośliwi .Jest w porządku !!!!Hotel Olecko polecam!!!!!lepiej niż Polańczyk!!!!!a byłem w Plonie i Amer Polu....
Witam właśnie wybieram się do Olecka I dziekuje za taka opinie bo ta wcześniejsza troszkę mnie przerazila ...No ale cóż zależy kto I jak sobie wyobraża wczasy zafundowane przez Zus wszędzie nie ma wielkich kokosow najważniejsze to nie narzekać dobrze wykorzystać zabiegi poznać ludzi i odpocząć
Byłam w 3-ech.Olecko"Olecko".Gołdap" Wital".Sopot"Lesnik".Olecko tu króluje w mojej opinii.Cudownie spedzony czas mimo zimy przy minus 25 stopni.Latem jest tam zapewne bajecznie.Nie obawiaj się. Będzie ekstra.Ważne tylko abyś dogadywała się ze swoją wspolmieszkanką.