Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
O tak Eluniu masz rację, jeśli nas czas leciutko posunie wtedy same musimy zadbać o swoją kondycję i wygląd. Kochana uwierzysz mi jak Ci powiem ,że chodzę na siłownię z własnym synem Powaga
Ja z moją córcią na zakupy, też nie kiepski maraton Ona funduje.Tak na serio to mnie i syn i córka karnety na basen i siłkę w prezencie dali .Z basenu korzystam
Ty Eluniu masz racje z tym winem .I z kobietami tak wlasnie jest jak sie nie zadba to d.... blada.Mam kolezanke w pracy ktora mowi stare jak swiat przyslowie ....nie pomoze puder roz kiedy d........itd.Nie zgadzam sie z tym My kobiety musimy zawsze o siebie dbac nawet z nalozeniem pudru wlacznie