Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam wszystkich blondyn maltor niebieskooki i inni wyjezdzajacy w tym terminie, napewno gdzieś razem skoczymy nie ma problemu cywilizacja nas dopadła więc neta każdy ma napewno przy sobie zawsze i wszędzie wiec zgramy się na miejscu pozdrawiam wszystkich gorąco ,dziewczyny pamiętajcie będzie super powdychamy jodu, nabierzemy sił no i myślę że tańce też będą
ooo zapomniałas jeszcze dodac,,gwiazdy nad głowami i szelest gołych naszych stóp po piasku na plazy..a po tym wszystkim goraca kawa i czerwone wino w przytulnej knajpce...
No niebieskooki ale Cię rozebrało "na poezję śpiewaną" a ja właśnie wróciłem z basenu i muszę stwierdzić że pośród tych co korzystają z basenu po 21-szej to nawet się zbytnio nie wyróżniam ze swoją oponką ciągnikową. Nie jest źle. W wodzie to wszystkie nierówności nawet się jakoś chowają. Podobno będę korzystał na miejscu z basenu solankowego. A Ty "pyra" skąd jesteś? bo ja się urodziłem w powiecie Ostrów Wielkopolski.