Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ja chyba pobiłam rekord prędkości w oczekiwaniu na termin. U lekarza byłam we wtorek 19 maja 2026 , wysyłał skierowanie elektronicznie do ZuS i dziś dostałam poleconym z NFZ termin pobytu na 23 czerwiec 2026. Jestem aktywna zawodowo i żadnej komisji nie miałam. ..Ale plecy bolą. Połczyn Zdrój - Gryf. Jadę pierwszy raz i nie wiem czego się spodziewać
W łódzkim Zusie 20.04 byłem na komisji i dostałem 08.05 skierowanie na 12.06 do sanatorium Beskid w Wysowej-Zdrój wszystko zależy od schorzenia, wybrałem astmę a mam kilka różnych .Na pulmonologiczne łódzki Zus ma zakontraktowaną Alme i właśnie Wysową którą dostałem zamiast Almy ze względu na wrzody i będę miał jak zawsze w sanatoriach hydroterapie.
Ja wniosek składałam w mazowieckim 31.03 komisja była zaocznie 19.05 , orzeczenie przyszło poleconym 22.05 teraz czekam na skierowanie z miejscem i datą dodam że narząd ruchu .