Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Arker cześć
16 razy z ZUS czy też i z NFZ i może prywatnie?
Bo jak ja byłam na komisji ZUS to powiedziano mi, że zabiegi ZUS nie pomagają I mi sie nie należy a z NFZ, chociaż są takie same to mnie naprawią
Byłam ogólnie 12 razy.
Zdzierstwo I lajdactwo oraz korupcja tam się dzieje
Wkur.. ć die można i tyle
Idę spać.
Dobranoc
Pani z ZUS Lublin powiedziała- lipcowe terminy wyczerpane,zalecała cierpliwość . Zastrzegła, że wszystko co mówi może się zmienić,jeśli nowe miejsca ZUS zakontraktuje w międzyczasie... Pozdrawiam.