Tchnęłaś nieco optymizmu. Bałtyk jest kuszący zwłaszcza dla ludzi z gór (jak ja), jednak obawy z tyłu głowy pozostają.Muzyczka pisze: 24 cze 2024 12:38 Witaj,
Jeśli można pare słów - mój mąż był w sierpniu, ale z końcem lipca zaczynał i dawno temu...
Ośrodek prawie na wydmach i zaraz morze - więc wydaje mi się że to jest duży plus i częściowo to miejsce remontują i być może są ładne pokoje już ....a jak jest ciepło dużo jest się na powietrzu,nad morzem ...a jak zimą to trzeba w budynku..Od serca radzę...ale jazdy ma inne upodobania....
Są owszem z Zus-u miejsca lepsze może, ze względu na budynek i pokoje, ale za to na przykład - Stróże - No to nie aż tak w atrakcyjnym miejscu....tak wydaje mi się.. może mylę się, ale to moje subiektywne zdanie..
Ja bym cieszyła się, że nad morzem i wyjazd w sezonie letnim....Ale masz prawo mieć inne zdanie.. Proszę popatrzeć z innej perspektywy i znaleźć pozytywy, jeśli da się....
Życzy wszystkiego dobrego....
Serdecznie pozdrawiam
Sanatorium z ZUS
-
zuza-zuza
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 08 maja 2017 13:08
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 4
Re: Sanatorium z ZUS
-
marfed
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 31 paź 2023 00:50
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 3
[link]
Powód: usunięto link
-
marfed
- Super Kuracjusz

To może go przytoczę w skrócie i własnymi słowami.
Napisali, że średnia cena którą ponosi ZUS to 3600 z dojazdem, za turnus. A NFZ 4569 za jedynkę z węzłem, poprzez dwójkę 4283 i 4020 za wieloosobowy. To z udziałem kuracjusza. Gdybym nie był na turnusie ZUS w 2009
Więc takie ceny za turnusy wychodzą.
-
marfed
- Super Kuracjusz

Ale i tak było fajnie.
- dani888
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 12 lis 2019 20:15
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 2
P-siak .mam Ci gratulować czy płakać nad Tobą ?
Pozdrawiam , miłego pobytu w Gołdapi .
- dani888
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 12 lis 2019 20:15
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 2
Powiem Ci tylko , że kilka lat temu był tam ktoś bliski w czerwcu , zachorował
i powiedział , że już tam nie pojedzie . W sumie to był zadowolony , koleżanka również
ale najlepiej jest jak jedzie się swoim autem . Zabiegi są ponoć dobre tylko ta pora roku jak dla mnie fatalna . Ale nie patrz na opinie , musisz sam podjąć decyzję . Pozdrawiam
Połowa września,to fatalna pora dla Ciebie dani ?