Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
To prawda , ale też sama się przekonałam że jeśli są to marzenia na miarę zrealizowania to się spełniają. Trzeba więc uważać o czym się marzy . Można się czasem wkopać .
Nie mam zbyt wygórowanych marzeń , raczej takie zwykłe . Jednak potrafię się cieszyć tym co uda mi się osiągnąć . Największą frajdę mam jeżeli dochodzę do czegoś sama , im większe wyzwanie tym większa satysfakcja
.....jak ja wczoraj marzyłam o długim śnie ....chyba się wchodzę w cudowny wiek ...mało snu dużo przygód ale ma to dobre strony ...bo uwielbiam ciszę jak rano panuje w domu ....ale już za chwile to się skończy ..a później będzie mamoooooooooo miłej niedzieli kochani Wam życzę i niech jak najdłużej będą hałaśliwe ranki