Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Felice pisze: 30 lip 2019 18:42
Halinka odwiedzałam niedawno w Nałęczowie koleżankę,która tam była na kuracji.
Z radością odwiedziłam miasteczko dobrze mi znane bardzo zielone i przyjazne kuracjuszom. Nie jest to kurort jednakże jest to miejsce gdzie można odpocząć i fajnie spędzić czas. Koleżanka była bardzo zadowolona z pobytu. Miała świetne towarzystwo i nikt na nudę nie narzekał.
Felice,dzieki za słowa otuchy jakas taka chwilowa chandra mnie dopadła,pewnie tez bedzie fajnie..
halina-s pisze: 30 lip 2019 19:06
jakas taka chwilowa chandra mnie dopadła,pewnie tez bedzie fajnie..
Ktoś już tu chyba podobnie pisał przed wyjazdem? Halina, może to jakaś reguła, bo mnie też dziś jakiaś nieuzasadniona, delikatna niechęć do wyjazdu dopadła. Gdyby nie te zabiegi, na które już najwyższy czas...
Mnie tam żadna chandra Nie dopadła czekamy ponad 2 lata
tu sie musimy cieszyć Że wyjazd saie zbliża dużymi krokami
o tej porze za tydzień bedziemy już w Kołobrzegu
to na tyle miłej nocy
halina-s pisze: 30 lip 2019 19:06
jakas taka chwilowa chandra mnie dopadła,pewnie tez bedzie fajnie..
Ktoś już tu chyba podobnie pisał przed wyjazdem? Halina, może to jakaś reguła, bo mnie też dziś jakiaś nieuzasadniona, delikatna niechęć do wyjazdu dopadła. Gdyby nie te zabiegi, na które już najwyższy czas...
Dziewczyny będzie dobrze pozytywne nastawienie najważniejsze U mnie żadnej chandry nie ma czas do wyjazdu szybko zleci dziś walizka kupiona pozdrawiam wszystkich