Ciekawe czy będziesz miała wybór miejsca bo to raczej będzie już kolejny rok..napisz nam
Barbaro ważne że lato ...tak bywa raz lepiej raz gorzej

Pozdrawiam Basiu i życzę dalszej owocnej kuracji.BarbaraG pisze: 30 cze 2023 23:40 Hej Wam,
A ja pierwszy raz mam z NFZ zabiegi w sobotę. Daję radęJeden zabieg w sobotę przełożyłam sobie na rano, bo cała sobota do bani. O 08:55 borowina, a o 15:30 basen. Bez sensu
![]()
Teraz mam 08:55 i 09:45.
![]()
Jestem w zasadzie na półmetku. Ogólnie jestem zadowolona. Sanatorium to jednak czasy PRL, ale nie jest źle. Pielęgniarek prawie nie widuję. Wracam przed 22:00 z ostatniego papierosa i tyle. Jedzenie - nie mogę narzekać, urozmaicone. Może dwa razy drugie danie było trochę zimnawe, ale idzie wytrzymać. Zupy bardzo dobre, więc faceci jeśli im mało mogę zjeść jej więcej. Nie dożywiam się, więc jest OK. Niektóre zabiegi mam w Korabie obok, reszta w Wielkiej Pieniawie. Masaże w Korabie super. Polecam. Można dogadać się z masażystą na prywatne masaże bez pań z planowania ( 40,00 zł za 20 minut ). Oficjalnie z zaleceniem od lekarza dodatkowe masaże kosztują 30,00 zł za 10 minut i rzucają do różnych osób. Jak to wszędzie bywa, część pań z planowania miła i pomocna, część jakby pracowała za karę![]()
Ogólnie wystawiam ocenę dobrą. Bywają lepsze sanatoria, ale cóż ....
![]()
Pozdrawiam wszystkich![]()