Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
A nie można przeżyć jak gra Lewy ,jak skaczą nasi skoczkowie ,
,jak gra drużyna narodowa ,nie da się nie obejrzeć pod skocznią,
na trybunach ,nie da się nie
U podstaw to leżą potrzeby fizjologiczne . Jeżeli je zaspokoimy to resztę potrzeb określamy sobie sami. Jedni potrzebują adrenaliny przy uprawianiu sportu, inni oglądając go. Nie każdy musi rozumieć moje potrzeby, nawet jak dla niego są dziwne.
Każdy rodzaj SPORTU -Nawet ten bardzo pasywny jest potrzebny ,aby móc się spełnić.
Zawodnicy podczas zawodów oddają swe treningi , Kibice ich podziwiają .
Malkonteci zawsze znajdą dziurę w całym.
Oczywiście nie każdy Musi będąc w Mediolanie odwiedzić słynna Katedrę i w bonusie iść do La Scali
Choć to tylko 450 metrów.
Każdy ma Swoje priorytety pytanie czy priorytety się pokrywają .
kruszynka pisze: 22 paź 2022 17:01
KruszynkoK , da się, da się. Może to dziwne, ale mnie to zupełnie nie rajcuje, ale oczywiście nikomu nie bronię w ten sposób spędzać swojego wolnego czasu. Niech każdy żyje jak chce, wg własnych potrzeb, ze zrozumieniem dla potrzeb innych.
Kolejny 4 Polak zadebiutował
Jeremy Sochan ponad 20 minut co jest REKOREDM jak na Debiutanta 4 pkt i WSAD w pierwszej Kwarcie
Jako były koszykarz
Pragnę Was poinformować ,że i w Polsce Mój Serdeczny Przyjaciel wraz z Gronem Ludków rozpoczyna 2 Edycję
JUNIOR NBA
Gdzie zawodnicy-Kluby Grają rozgrywki tak jak DOROSŁE NBA w kategorii Dziecięcej
Dzięki temu projektowi -Marcin w Roku 2021 wyciągnął na Hale ponad 600 dzieci ze Śląska
Zwycięzcy Polskiej Edycji Junior NBA - Otrzymali SYGNETY MISTRZÓW
Sygnety do Polski dotarły z USA i już dziś posiadają wartość Nawet Dobrego Samochodu Suv
We wtorek 25 października Księżyc przysłoni fragment słonecznej tarczy, a więc będziemy mogli obserwować częściowe zaćmienie Słońca
Godziny częściowego zaćmienia Słońca w fazie maksimum dla poszczególnych miast w Polsce przedstawiają się następująco:
kruszynka pisze: 22 paź 2022 17:01
KruszynkoK , da się, da się. Może to dziwne, ale mnie to zupełnie nie rajcuje, ale oczywiście nikomu nie bronię w ten sposób spędzać swojego wolnego czasu. Niech każdy żyje jak chce, wg własnych potrzeb, ze zrozumieniem dla potrzeb innych.
Kleinehexe nie każdego musi to samo interesować .
Mnie interesuje ,wolę dobry mecz obejrzeć ,niż płytko plotkować.
Od zawsze pasjonuje mnie parę dziedzin sportowych ,co wcale nie oznacza ,
że muszę zaraz uprawiać sport ,chociaż od paru lat rower mnie omotał .
Świetne wycieczki w dobrym towarzystwie to jest to
Czy wiecie że..
Amou Haji, znany jako "najbrudniejszy człowiek świata" nie żyje. Mężczyzna zmarł w wieku 94 lat. Haji nie mył się ponad 50 lat. Agencja informacyjna IRMA podała, że mężczyzna zmarł kilka miesięcy po pierwszej od lat kąpieli.