ŚLĄSKI - NFZ kolejka
-
Bastek
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 20 sty 2022 15:52
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 6
Re: ŚLĄSKI - NFZ kolejka
moim zdaniem ta aplikacja pokazuje w jakim terminie przyznaja miejsce i termin . Czyli we wrześniu 2024 dowiesz sie o przydzielonym terminie i miejscu.Bastek pisze: 01 sie 2022 21:51 Witam. Ja też z ciekawości, pobrałem tę aplikację. I okazało się orientacyjne, ze mój wyjazd do Sanatorium przypadnie dopiero, we Wrześniu 2024 roku.
-
Gość
Przydziały tak jakby zostały zawieszone, kolejka zabuksowala...Jak długo to potrwa?
Ale... zobaczymy. U mnie pokazuje wrzesień, teoretycznie jest szansa że tak będzie, bo licznik stanął tak mniej więcej przy 2500.
Zajrzalem tu jako gość, bo jestem z Mazowsza
Pozdrawiam
-
barsta
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 08 lip 2019 20:18
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 2
Mam numer 8600
Ja mam numer 5600 I wg aplikacji w październiku dowiem się gdzie i kiedy pojadę. Nfz chyba przydzielił wszystkie miejsca do końca grudnia bo były osoby ,które pisały że mają przydziały w grudniu.barsta pisze: 02 sie 2022 15:48 Ta aplikacja to chyba jakiś szajs. Rano pokazywała, że w maju 2023 dowiem się kiedy i gdzie. Teraz sprawdzam i czytam ze szacunkowy czas przydziału miejsca i terminu to listopad 2022.
Mam numer 8600
-
Gość
Raczej zwykła maszynka do zarabiania kasy jakich setki powstało odkąd używamy smartfonów. Od nas zależy czy instalujemy i używamy.