Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Pierwszy raz z taki wyprzedzeniem ( od 21.06.) i taką wiadomość otrzymałam z funduszu na pytanie o przybliżony termin wyjazdu:
-w celu skorzystania z leczenia uzdrowiskowego we wcześniejszym terminie należy kontaktować się telefonicznie z Działem Lecznictwa Uzdrowiskowego w sprawie tak zwanych „zwrotów” skierowań. Podajemy numery telefonu 42 275 40 83 /89/.
Pozdrawiam
witam ,
wczoraj sprawdzaląm mialąm numer ponad 8000,skladalam w grudniu 2015,
a przed chwila zajrzaląm i skierowanie wyslane w celu weryfikacji,
jestem zdziwiona bo 18 miesiecy bedzie w czerwcu,
wlasnie mialam dzwonic o zwroty ,a teraz musze czekac az to wroci do funduszu,
czyżby chcieli mnie wczesniej uszczęsliwic przydzialem
Czy w łódzkim nikt nie czeka na sanatorium , że taka cisza????
Ja mam 36800 i już liczę czas i myślę , że może będzie to lato 2018 roku
Pozdrawiam wszystkich miło i ciepło