Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Bunia coś chyba jest na rzeczy ...ale od czasu do czasu dzwonię i nic dla mnie nie ma jest mało zwrotów na rehabilitację . Jednak jestem dobrej myśli mam nadzieje,że może w okresie świątecznym ktoś zrezygnuje
Danka rehabilitacja sanatoryjna idzie z innej puli / tej co szpitalne leczenie sanatoryjne/. Dostaje się je szybciej i częściej niż sanatoryjne leczenie uzdrowiskowe.
Ibiska czy tak szybciej !!! czas oczekiwania na sanatorium w pomorskim NFZ na sanatorium 21 dniowe obecnie wynosi 15-17 m-cy zaś rehabilitacja sanatoryjna 13-15...hm różnica prawie znikoma
Atina widziałam w przeglądarce skierowania na szpitalne i rehabilitacje realizowane w ciągu 3-6 miesięcy. Cieszę się ,że jestem w województwie ciut łaskawszym w terminach oczekiwania
Bunia rozumiem,że podtrzymujesz propozycję zabrania mnie ze sobą?????
Ibizka rehabilitacja sanatoryjna jest odpłatna tak jak za sanatorium ,a wiec to nie forma szpitalna za"darmo" i krótki czas oczekiwania jak na wyjazd poszpitalny to inna pula.
Nareszcie rozpoczynam czas oczekiwania. Wielkopolski NFZ prawie równo, po miesiącu, przysłał mi informacje o zakwalifikowaniu, w kolejce jako 36442 i z czasem oczekiwania ok. 17 miesięcy.
Przyznam szczerze, ze jestem pod wrażeniem, ponieważ jak weszłam sobie dzisiaj w przeglądarkę, to jestem już 300 numerków bliżej.
A zatem czekamy, drogie koleżanki!!!!